- 28 Ekim 2009
- 7.298
- 3
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk İnanın da 5 yıllık alıcağı para 18 milyon euro , bence 2 'side çok inşallah dengeleri bozmaz
İyi de Emenike Trabzon maçında da oynamadı.
Selçuk'un Fenerbahçe'nin verdiği 2.75 milyon Euro'yu reddedip 2 milyona Galatasaray'a imza atmasının sebebi Türk oyuncuların Fatih Terim'e duyduğu saygı olmalı. Başka türlü açıklayamıyorum durumu.
Selçuk'un Fenerbahçe'nin verdiği 2.75 milyon Euro'yu reddedip 2 milyona Galatasaray'a imza atmasının sebebi Türk oyuncuların Fatih Terim'e duyduğu saygı olmalı. Başka türlü açıklayamıyorum durumu.
Ya da Galatasaray'in büyüklügü.
Bizde o mevkide bosluk var , ama emre gibi yeri garanti ve alex gibi asla kesilemez bir adam olan bir takima gitmesi , as oyunculuktan yedeklige dusmesi manasina gelir. Bir de nasil arda , sabri GS li ise , volkan , gokhan harbi fb li ise , adam kendi ic sesini de dinlemis olabilr . Arda kalirsa Arda , ayrica Terim de faktor tabi .. Arti alacagi para da hic az degil ki , ek primler haric yaklasik 2,5 milyon euro demek 5 trilyon civari para demek bir senede ..
Ya da Galatasaray'in büyüklügü.
selçugun galatasaraylı oldugu biliniyordu.zaten menejeri de para çok önemli degil,kendini rahat hissedecegi yere gider selçuk diyordu.bugun iyi bir galatasaraylı,tuttugu takımı bu durumdan kurtarmak için görev ister,fedakarlık yapar.selçuk da bunlardan biri.
Biz de ön libero arıyoruz zaten. Bize gelmiş olsa da yeri garantiydi, takımda eksik olan yer yok zaten ön libero dışında. Galatasaraylı olması rol oynamış olabilir.
Mantıksız bir neden, Taurasi'nin Fenerbahçe'nin verdiği 1.1 milyon doları reddedip 600 bin dolara Galatasaray'a imza atmasını Galatasaray'ın büyüklüğüne bağlarsaydın haklılık payın olurdu ama Selçuk'un yerinde ben olsam 2.75 Galatasaray, 2 Fenerbahçe verse hiç düşünmeden Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
Galatasaraylıysa ve profesyonelce hareket etmek yerine duygularıyla tercih yapmışsa ki bir üstte söylediğim şeyi yapmış demek oluyor Selçuk da, söyleyecek fazla bir şey yok. Hayırlısı olsun herkes için.
Bizim 2.7 milyon önerdiğimiz kesin mi?
selçuk 2 milyon avro alıyo bizden![]()
Uzulme lan bu kadar siz de frikik sevdalisi Sezercik'i alirsiniz iboooooo
Bizim 2.7 milyon önerdiğimiz kesin mi?
Konuşulan o.