Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Emenike Spartak Moskova'da

ooffff bu gece de liverpool a güzel bir oyunla çaksak da neşemiz tavan yapsa.lan bi de adebayor transferi patlasa arkasından...Allaaaahhhh

Aldigin oyuncuyu 2 ay sonra satiyorsan problem var demektir.9 milyon karabuke verildi.Bu satistanda 2 milyon alacaklar. Karabuku kalkindirdi

Emenikenin oynamadan spartak moskovaya satilmasi. $ike belgelerinin fb ye ulasmasini ve belgelerin ne kadar onemli oldugunu gosterir.

bende diyordum aksamki mac'a daha cok saat var diye, zaman nasil gecer filan. bu guzel oldu :D

mac oncesi guzel bir eglence

Bugünkü italyan gazetelerinde Juventusun Rossi, Lugano ve Perottiyi istedigi ve Contenin takiminin competitive olmadigi konusundaki söylemleri vardi.

Lugano kalmaz, Avrupada isteyeni olan oyuncular kalmaz. Santosta gidecek bence.

emenike yi 9 a aldilar 10 a sattilar

yuzde 20 si karabuge gidecek yani 1 milyon euro zarar hahheehhehhehehhehe

iyi paraya satmışlar 1m€ kar bank asyada işlerine yarar aslında bu transferi görünce aklıma adnan polat ve elano ikilemi geldi ordada biz baya kar etmiş idik..:D

Lugano'da Juve'ye Giderse Tamamdır Artık Fener Bitmişdir :D

bende 1 milyon kar ettiler diyodum. 1 milyon zarardalar :D

Ben Rus sitelerini arastirmaya devem edecem,BAKALIM NE RAKAM YAZACAKLAR .

Forumlardan hepsini oreneriz............HAYATINIZ YALAN SIKECILER:asd::asd::asd:

fener ZARAR YAPMISTIR 1 milyon euro imza parasi haric, BU BOYLE BILINE

kim giderse gitsin biz muz yiyen fenerliler cumhuriyetiyiz birbirimize yeteriz ahahahah

7 mil. fazla Ruslar vermezler eziklere..............GORECEKSINIZ

arkadaşlar bilmeden mi konuşuyorsunuz anlamıyorum. Biz değilmiydik bu emenike 9Milyon euro ya satıldığında dalga geçen. Bu adam bu kadar etmez diyen. Hem ***** 9 a değil 7 ye aldı 2 milyonda satarken verecekti yani 9 a mal oldu şu durumda 1 milyon kardalar. Ben inanmıyorum 10 a sattıklarına yani şu ortamda bu adamı 10 u bırak 5 e satmak bile başarıdır bence.

yavuz7

3 dakika önceSakıncalı Yorum

FIFA menager mode da oluyodu böle ya, serbest oyuncu al hemen sat para kazan, gerçektede oluyomuş... Nese bakalım ne olacak...

10 milyon euro eder mi? eder acik konusmak gerekirse dehset bir oyuncu her yonu ile

Geri
Üst Alt