Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Fenerbahçe Emenike'yi satıyor!

Erkin Cankut

@Erkin_Cankut Erkin Cankut

kulislerde konuşulan 15 ağustosta fenerbahçemin küme düşürüleceği kararı açıklanacakmış....deliller çok sağlammış...bu iş bitti sayılır....

2836.png

Son cümle fena :asd:

emenikeye 5ten fazla veren çıkmaz

Eto'o %99.9 gitmiş. Ihm, bugün öğrendim. Menajer gibi bir şey arkadaşım. Bu işlerden anlıyor. Kesin geldi dedi, bak kullanırım bunu yaptım. Kullan yahu dedi. Alternatifi Crouch mış ama Eto'o da karar kılmışlar.

AykutOzen - 28.07.2011 12:53

Ya beyler Şampiyonlar Liginde oynayacak takım elindeki forveti başka takıma satar mı allah aşkına ya ne iyi teklifi falan elde kaldı Niang Semih iki forvetle 3 kulvarda nereye kadar gideceğiz kesinlikle satılmaması lazımdı of of

Hala Cl'de oynayacaklarını sananlar bile var.Durum vahim :D

Beyinsizler.:lol:

Aslında ilgilenen kulüplere mail atalım beyler, en azından taraftar sitelerine bildirelim. Biliyorlardır ama Fener düşecek, fazla para vermeyin diyelim.

Bence :

Tff , fenere kesin olarak düştügünü bildirdi. Ve gerekli ayarlamaları yapmaları içinde hemen acıklama yapılmıyor. Fenerin elindeki yabancıları satması için süre verildi sadece. Bunun devamı da gelecek, Juve nin Lugano'yu istedigi konusuluyor...

Eto'o %99.9 gitmiş. Ihm, bugün öğrendim. Menajer gibi bir şey arkadaşım. Bu işlerden anlıyor. Kesin geldi dedi, bak kullanırım bunu yaptım. Kullan yahu dedi. Alternatifi Crouch mış ama Eto'o da karar kılmışlar.

O zaman olay aydınlanıyor.

Emenike gidip Eto'o gelecek!!1!!!!1!11!! :eek::eek::eek::eek:

AykutOzen - 28.07.2011 12:53

Ya beyler Şampiyonlar Liginde oynayacak takım elindeki forveti başka takıma satar mı allah aşkına ya ne iyi teklifi falan elde kaldı Niang Semih iki forvetle 3 kulvarda nereye kadar gideceğiz kesinlikle satılmaması lazımdı of of

Hala Cl'de oynayacaklarını sananlar bile var.Durum vahim :D

Hücreleri ölmüş hep boşa sevinmekten, beyine emir gitmiyor :D

Bence :

Tff , fenere kesin olarak düştügünü bildirdi. Ve gerekli ayarlamaları yapmaları içinde hemen acıklama yapılmıyor. Fenerin elindeki yabancıları satması için süre verildi sadece. Bunun devamı da gelecek, Juve nin Lugano'yu istedigi konusuluyor...

2 gündür medyada düşmeyecek yazılıyordu.Ne oldu da birden acaba?

Oktay kardeşim.Hoşgeldin

Geri
Üst Alt