Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Fenerbahçe Emenike'yi satıyor!

çok iyi oynadı bu kadar katkı beklemiyordum açıkçası

Habere gel

Türk takımlarına iddaa kapandı! - Milliyet.com.tr

LIVERPOOL İSTİSNA

Akgül, bugün oynanacak G.Saray-Liverpool hazırlık maçının ‘İddaa’ programında yer almasıyla ilgili olarak ise “Bu maçla ilgili olarak teşkilat başkanımızla görüştük ve inisiyatif kullandık. Gerçekten kora kor ve çekişmeli geçeceğine inandığımız bir maç olduğu için G.Saray-Liverpool müsabakasını programa aldık. Ancak bu bir istisnadır” şeklinde konuştu.

benim anlamadığım bunlar kimin malını kime satıyor :D

Karabükspor'a parasını vermemiş ki adamlar daha , Karabük hukuki yollara başvurup ver oyuncumu dese ne yapacaklar :D

aziz_yildirim_sekip_mosturoglu_metris_ta_23972907388.jpg
alakasız ama napıyım, yarıldım:lol:

Ferdinand bitmiş o yüzden lugano juventusa gidiyomuş

Beyler Eto'o bitmiş.Fenerbahçe'den teklif var deyince sandalyeden düşüp kendisini sakatlamış.Futbol hayatı bitmiş yazık oldu.

Bence ole fahiş fiyatlar dönmez satarlarsa ise.Çünkü bir klup le yeni anlaşmış resmi maça dahi çıkmamış bir adamı başka bir kulup nasıl isteyebilirki ?Şoyle birşey gelıyor aklıma menejer aracılığıyla kulup bulması istenmiş(Yurt dışında)bunu bilen kuluplerde (bahsi geçen rus takımları) aa sizin eliniz sıkışık madem ole 15m veriyimde bu kıyağımı unutmayın demez herhalde.

Yıllık ücretlerde indirim olmazsa bütün yerliler + Alex + Guiza+Baroni+bilica kalır .

Habere gel

Türk takımlarına iddaa kapandı! - Milliyet.com.tr

LIVERPOOL İSTİSNA

Akgül, bugün oynanacak G.Saray-Liverpool hazırlık maçının ‘İddaa’ programında yer almasıyla ilgili olarak ise “Bu maçla ilgili olarak teşkilat başkanımızla görüştük ve inisiyatif kullandık. Gerçekten kora kor ve çekişmeli geçeceğine inandığımız bir maç olduğu için G.Saray-Liverpool müsabakasını programa aldık. Ancak bu bir istisnadır” şeklinde konuştu.

Galatasaray istisnası!!

Bank Asya tecrübesi var, bence satılması hata !

Federasyon Fener'e oyuncularını şimdiden sat, yoksa tüzük gereği boşta kalacak falan dedi herhalde...

GSCimbom üyeleri arasındaki "Emenikenin bankasya tecrübesi" temalı espri yapma yarışı tüm hızıyla devam ediyor.

Son dakika: Emenike ben artık daha fazla Bank Asya'da oynamak istemiyorum diye, ayrılmak istediğini bildirmiş... :D

Yunanlılar, 'Fener'i ihraç edecek misiniz?' diye sordu. UEFA Başkanı Platini, 'Aldığımız kararlar var ve Avrupa kupalarından ihraç etmeden önce emin olmamız gerekiyor' vurgusunu yaptı

Geri
Üst Alt