Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Fenerbahçe Emenike'yi satıyor!

Lugano'ya da klüplerle görüşme izni çıkmış.

İyiden iyiye durumu kabullendiler sanırım.

Söylenenlere göre Beşiktaş ve Trabzonspor da gidici. Hatta Eskişehir de...

Trabzon'a üzülücek. Yıllar sonra tam çok iyi takım kurmuşken Fenerbahçe'nin yaptıkları ile başedebilmek için yedikleri haltlar yüzünden küme düşecekler.

Aslında adamlar haksız rekabete karşı mücadele etmeye çalıştılar. Yoksa onların öyle pis bir camia olduğuna inanmıyorum. Ve iyi bir Trabzonspor'a Türk Futbolu'nun çok ihtiyacı var. O kadronun tekrar kurulup toparlanması nerden baksanız 15 sene alır. Bence Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 1'er sezon ve 8-10 futbolcu kaybetmesinden çok daha büyük zarardır bu. Ama bir şey yapıldıysa hukuk uygulanacak. Başka yolu yok.

[video=youtube;lh8NWWEjlEs]https://www.youtube.com/watch?v=lh8NWWEjlEs&feature=related[/video]

Cenaze kalkıyor beyleeeeeer :(

Fenerbahce normalde hiç borsaya bildirmezdi.nolduda bildirdiler anlamadım.şikeden sonra oldu bu olay.düzelmeye başladılar galiba :Z6:

Lugano'ya da klüplerle görüşme izni çıkmış.

İyiden iyiye durumu kabullendiler sanırım.

Söylenenlere göre Beşiktaş ve Trabzonspor da gidici. Hatta Eskişehir de...

Trabzon'a üzülücek. Yıllar sonra tam çok iyi takım kurmuşken Fenerbahçe'nin yaptıkları ile başedebilmek için yedikleri haltlar yüzünden küme düşecekler.

Aslında adamlar haksız rekabete karşı mücadele etmeye çalıştılar. Yoksa onların öyle pis bir camia olduğuna inanmıyorum. Ve iyi bir Trabzonspor'a Türk Futbolu'nun çok ihtiyacı var. O kadronun tekrar kurulup toparlanması nerden baksanız 15 sene alır. Bence Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 1'er sezon ve 8-10 futbolcu kaybetmesinden çok daha büyük zarardır bu. Ama bir şey yapıldıysa hukuk uygulanacak. Başka yolu yok.

Ek olarak Eskişehir belkide tam düzelmişken (Hoca bazında !) Skibbe ile yeni bir döneme girmişken bunlar oluştu.

Angut:

Mesajı Gönderen: pekitkan:cLink:3255327

Ben bunu yönetimin bir taktiği olarak görüyorum.

Vaybe, taktige bak :o

Yazik be, adamlar darbe ustune darbe yiyorlar :asd:

Şu düşürülecek takımlardaki kaliteli yerlilerden birkaçını alabilsek ne güzel olur.

Borsaya bildirdiler abi :o

Ayrıca salak bunlar.

Borsaya bildirmeseler ödeyecekleri 115 bin lira mı ne ceza.

Oysa şimdi kendi lehlerine olan azcık rüzgarı bile durdurdular. Alenen şikeyi kabul ettiler.

Şu haber Fenerbahçe'nin kendi kendine tüm Türkiye'yi küme düşmesine hazır hale getirmesidir.

Resmen kadroyu tasviye ediyorlar.

Lugano'ya da yabancı klüplerle görüşme izni çıkmış.

Fenerbahce normalde hiç borsaya bildirmezdi.nolduda bildirdiler anlamadım.şikeden sonra oldu bu olay.düzelmeye başladılar galiba :Z6:

Şirket birleşmesini bitirmişler demişti bi üye, bundan sonra herşeyi bildireceklermiş bizim gibi

Ayrıca salak bunlar.

Oysa şimdi kendi lehlerine olan azcık rüzgarı bile durdurdular. Alenen şikeyi kabul ettiler.

Şu haber Fenerbahçe'nin kendi kendine tüm Türkiye'yi küme düşmesine hazır hale getirmesidir.

TFF çenelerini kapatmak için bikaç dedil göndermiş diyorlar doğruysa kabullendiler artık

küme düşecekte - puan vermezler. mali çıkar en ağır cezayı verdik der

normalde öyledir ama hatta Juventus hakkında açılan dava 2 lig birden düşürme ve - 30 puanla başlamaydı sonra itiraz edildi 1 lig düşürme -17 puanla başlama kararı çıktı :)

a) Futbolcu Tescilli bulunduğu kulübünden ilişiksiz belgesi ve muvafakatname almak şartıyla bir sezonda yalnız bir kez transfer yapabilir. Futbolcu aynı sezon içinde bir kez de ödünç (geçici) transfer yapabilirler. Ödünç (geçici) olarak transfer yapan bir futbolcu o sezon sonunda otomatik olarak eski kulübüne döner. Ancak sezon sona ermeden geçici olarak bulunduğu kulübün onay vermesi halinde ve transfer döneminde olması koşulu ile eski kulübüne geri dönebilir. Bu haktan yararlanan futbolcuların o sezon içerisinde bonservisli dahi olsa başka bir kulübe transfer olması mümkün değildir.

aynen renkdaş şimdi bende bunu soracaktım, kurallarda bir futbolcu bir sezonda 2 kez transfer olamaz diye biliyorum. Belki kiralık olabilir yada yurt dışı olabilir.

55550.jpg

fb öldü artık :sad007:

Foruma girdim haberi şaka sandım. Ciddiymiş :asd:

Ayrıca salak bunlar.

Adamlar geçenlerde 1 lira da 1 liradır şu aşamada diyodular fb tv'de 115 bin liradan bahsediyoruz :lol:

eğer fb ts ve bjk düşerse bence burak yılmaz gökhan gönül ve dia/simao alınabilir........

kim Emenikeye 9milyon euro verir ki febe ve bjk den başka.Spartak diyolar ama onların bu kadar para verceğini zannetmiyorum Emenike için.

Geri
Üst Alt