Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Fenerbahçe Emenike'yi satıyor!

Zaten burası kesin düşmeseler bile düşmekten beter olacaklar..

Peki nelermiş bu klüpler

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgiye göre: Fenerbahçe küme düşürülüp -15 puan ile başlayacak. Beşiktaş,Trabzonspor,Sivas,Eskişehir küme....

düşüyor. Mersin -30 puan ile Süper Lige başlıyor. Mususi..

Bank Asya 1.Lig'den G.antep B.B.,Ç.Rize,Tavşanlı Linyit,Boluspor ve K.Erciyes süper lige yükseliyor

25 Ağustos saat 18:00'da yapılacak olan basın toplantısında açıklanacak kararlar bunlar

Arkadaşlar toplantılara katılan birisinden öğrendik. Deşifre edemiyoruz. 25 Ağustos'ta düzenlenecek toplantıda bu kararlar açıklanacak

25 ağustos'un esprisi UEFA yetkililerinin Türkiye ziyareti sonrası. 23 agustosta Platini'nin Türkiye gelmesi bekleniyor.

Etik Kurulu'na yabancı değiliz.. Å￾ike soruÅŸturması daveti on Twitpic

Twitter

ANTU SUS GFB SUS OTURUN KENDİNİZDEN KORKUN YAZIKLAR OLSUN SİZLERE EVET GÖZLERİNİZ AYDIN FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜYOR SESSİZ KİM KALDIYSA BUNDAN SONRADA KONUŞMAYIN SUSUN OTURUN EMİNE NEDEN SATILIYOR DERSENİZ KÜME DÜŞMEMİZ KESİNLEŞTİĞİ İÇİN EVET BAŞKA BİR ACIKLAMASI YOK NE DİYELİM İKDİDAR YALAKASI İNSANLARA SESLENİYORUM KINA YAKIN BUNDAN SONRA SAKIN FENERBAHÇELİYİM DEMEYİN..

antukafasi

Adam daha hazırlık maçı bile oynaamadan gidiyo yaw olaya bak hülle mi yaptı yoksa bu fener.. :asd:

Adam paylaşmıyor gizlilik nedeniyle ama kanımca. MİY, Fener, Sivas, Beşiktaş garanti, 2 takım da muamma..

Ben Tarık Tarım'ı tanıyorum.

Düzgün adamdır ama bu bilgileri nereden aldığı konusunda şüphelerim var.

Şu anda ortalığı velveleye vermeye gerek yok bence hemen.

Eses Dede'yi aldı. :asd:

ben fb ts ve bjknin aynı anda düşürüleceğine inanmıyorum.

ulan bi biz kaldık tek büyük Galatasaray biliyoruzda bankasyanın değeri arttı bizim suçumuz ne şike yapmadıysak :D :D

Beşiktaş bu kadar kaliteli yabancıyı daha ömrü hayatında göremez düşerse .

Fener fabrika ayarlarına geri dönüyor :D

ANTU SUS GFB SUS OTURUN KENDİNİZDEN KORKUN YAZIKLAR OLSUN SİZLERE EVET GÖZLERİNİZ AYDIN FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜYOR SESSİZ KİM KALDIYSA BUNDAN SONRADA KONUŞMAYIN SUSUN OTURUN EMİNE NEDEN SATILIYOR DERSENİZ KÜME DÜŞMEMİZ KESİNLEŞTİĞİ İÇİN EVET BAŞKA BİR ACIKLAMASI YOK NE DİYELİM İKDİDAR YALAKASI İNSANLARA SESLENİYORUM KINA YAKIN BUNDAN SONRA SAKIN FENERBAHÇELİYİM DEMEYİN..

antukafasi

akıl akıl gel....:D

Arkadaşlar çok ilginç haber sanırım. Fenerbahçe küme düşeceğini biliyor ve oyuncuları elden çıkarıyor. Yoksa kesinlikle ŞL ve lig için satılmazdı.

Arkadaşlar çok ilginç haber sanırım. Fenerbahçe küme düşeceğini biliyor ve oyuncuları elden çıkarıyor. Yoksa kesinlikle ŞL ve lig için satılmazdı.

CL den çoktan vazgeçtiler zaten :)

Bu arkadaş Bursa şampiyon olacak diye heyecan yaratmak istemiş de olabilir.

Bence aksi takdirde düşeceklerin arasında Bursa da olurdu.

eğer fb bjk ts düşecek haberleri doğruysa ülke futbolunun içine ettiler.

şamp ligindeki 2 Türk takımı ve uefadaki 1 Türk takımı atılacak demektir.

ülke puanına katkıları olmasada full zararlar :@

Eğer düşeceklerini biliyorlarsa en az zarar politikasıdır ve yakın zamanda Lugano , Niang ve Santos ile devam eder eğer öyleyse.Emenike için teklif yapan takımıda çok merak ettim açıkçası.O karakterde bir oyuncuyu almak için kaç para verdiler acaba ?

Geri
Üst Alt