Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Emenike Spartak Moskova'da

hahaha_01-7501.gif

Rezillik yahu. :D

Şimdi anguttan biri yazar: Klüpler birleştiği için açıklama yapılmak zorundaymışısız oh bee rahatladım :D

öyle birşy mi oldu?

Az önce emenike haberlerine bakıyordum da Şekip'in sözlerini yazmışlar transferle ilgili bende bu transferle ilgili sandım Fenere transferiyle ilgiliymiş :D Tamam sorun yok

Şu maddeye bakarak bana hülle transfer gibi geliyor.Düşmeye hazırlanıyorlar gibi :)

a) Futbolcu Tescilli bulunduğu kulübünden ilişiksiz belgesi ve muvafakatname almak şartıyla bir sezonda yalnız bir kez transfer yapabilir. Futbolcu aynı sezon içinde bir kez de ödünç (geçici) transfer yapabilirler. Ödünç (geçici) olarak transfer yapan bir futbolcu o sezon sonunda otomatik olarak eski kulübüne döner. Ancak sezon sona ermeden geçici olarak bulunduğu kulübün onay vermesi halinde ve transfer döneminde olması koşulu ile eski kulübüne geri dönebilir. Bu haktan yararlanan futbolcuların o sezon içerisinde bonservisli dahi olsa başka bir kulübe transfer olması mümkün değildir.

Selcuk Yula:Emenike transferinin küme düsmeyle alakası yok,Morali bozuktu,kafasını futbola veremiyordu o yüzden satıldı. Kendi söledigine kendi bile inanmıyodur:)

ister düşsünler isterse düşmesinler ama bu hamle KÜÇÜLECEKLERİNİN habercisidir.....

Fenerin küme düşmesi bana göre KESİNLEŞMİŞTİR arkadaş .

firatgunayer fırat günayer

Emenike:Hedeflerimi gerceklestiremeden Rusya'ya gittiğim için üzgünüm.Yaşadıklarım psikolojimi bozdu,kendimi artık buraya ait hissetmiyordum

Ne yalan söyliyim, Fener'in ezeli rakibi ebedi dostuna Emenike'yi hediye etmesini beklerdim :asd:

ne 10 mil. be.......bunlarin hayati yalan!

7 mil .demedilermi Eminekenin transferini? Karabuyuk baskani 9 dedi canli yayinda.

5 mil. fazla deyildir..gene ortalaga fink atiyorlar!

angut.com dan alıntı : Emenike´ler gelir geçer‚ Alex´ler bâki kalır.

muhhauhuhauhau :asd::asd:

Lan emenike kalır diyordum ilk o kaçtı :D Sırada lugano,niang,dia var.

firatgunayer fırat günayer

Emenike:Hedeflerimi gerceklestiremeden Rusya'ya gittiğim için üzgünüm.Yaşadıklarım psikolojimi bozdu,kendimi artık buraya ait hissetmiyordum
tabi canım aklanmıştıda ne oldu ???

Geri
Üst Alt