Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Emenike Spartak Moskova'da

36c0eea3.bmp

bu gerçekmi hakkaten ya

Adamlar oyuncuyu ayrı bonservisini ayrı satıp paranın gözüne vuracaklar. :005:

Baransu daha gecen söylediydi bunu; "FB'nin daha banka hesaplari falan incelenmedi" diye. Kesin birseyler cikacak bu konudan, yoksa FB bu adami apar topar satmazdi.

arkadaslar bu tecrübeli üye nedir? kriter nedir???

Segundo o site italiano "Sky Sport"‚ o agente de Lugano (Juan Figer) est em Milo onde se reunir com Giuseppe Marotta‚ diretor da Juventus

Luganonun Twitterinden alinti. Adam menajerin juventus ile gorusucegini dogruladi...Demek oluyor ki lugano da yolcu.

düsürsünler artik su ezikleri yaw.düsmez ise mac falan bakilmaz artik.her mac olay cikar

Bahçedeki FENER - 28.07.2011 19:05

burda drogba transferinden bahseden bi arkadaş vardı. acaba o transfer mi gerçekleşecek. ne olursa olsun bu kadar kolay vazgeçilmemeliydi emenikeden. acaip moralim bozuldu. yerine transfer yapılsa‚ o transfer drogba bile olsa bence emenikenin yerini tutmayacaktır. çubukluyu giymese bile fenerbahçe unutmayacak seni kara boğa..

Antudan alinti.. Adam Emenikenin satilmasini drgobanin bunlara gelmesiyle kiyasliyor. Bunlar Harbiden salak...

moskovanın resmı sıtesınde hi tıkırtı yok kıllandım bu işte bi dümenler dönuyo cıkar kokusu :D

kesin hesaplarda birşeyler var yoksa apar topar satmazlar adamı

kimse emenikeye bu kadar para vermez. yakında kokusu çıkar.

rus takımlarının transferleri normal değildir. dibine kadar mafya batmış, kara para dönüyor. rus liglerinin de bizden farkı yok, danny denen adama 30 milyon euro verildi bundan iki sene önce, vasatın önde gideni bir adam. o paranın başka çıkışları vardır, petrol vesaire.

mali tablolar, muhasebe kayıt ve belgeleri incelendiğinde asıl göreceğim ben o fenerbahçeyi. Spk yamultacak bunları

kesin hesaplarda birşeyler var yoksa apar topar satmazlar adamı

aynen katılıyorum. ölüp bittiler emenike'yi almak için, girdikleri kirli oyuna da alet ettiler adamı. sadece 1 milyon euro kâr için adamı alıp sattıklarına kesinlikle inanmıyorum.

federasyondan ayarı aldılar bence "kendinizi duruma hazırlayın" diye...

aynen katılıyorum. ölüp bittiler emenike'yi almak için, girdikleri kirli oyuna da alet ettiler adamı. sadece 1 milyon euro kâr için adamı alıp sattıklarına kesinlikle inanmıyorum.

federasyondan ayarı aldılar bence "kendinizi duruma hazırlayın" diye...

valla muhasebe belgeleri yalan söylemez. İnşallah o belgelerde oynama,tahrip yada yok etme gibi öküz fantazisi yaparlar ki, yaptıkları anda yiyecekleri cezalardan kurtulmak imkansıza yakın. En az 5-6 seneyi çöpe atarlar

Geri
Üst Alt