Emenike'den Olay Yaratacak Tweet!

rusya muhabbeti :asd:

10489635_1461023114154490_7108702213021603456_n.jpg

Hahahha fucking oc

Ulan transfersizlik morelimi baya bozmustu ama bu fener her zaman kurtarisa geliyor harika lan sagol fenercik

Bende bunu gördüm komedi ya yazık abi karakterlerini heryerde belli ediyorlar biz bunların ırkçılığı dünyada belli olmasın diye Drogba dahil kimse takmadı zaten ligin kalitesini yerlerde süründürüyorlar daha aşşa düşmesin dedikçe gün geçmiyorki daha rezil hareketler yapmasınlar.

Bu adamın tweetleri çok iyi ama bir tanesindede bunu yazmış ;

Gs'li oyunculara cok karektersiz vs dedigime utandim. Bizimkiler 10 kat daha beteri.

Altına ha şunu bileydin yazayım dicektim fakat adam normal bir tip gibi değil ama gülmek istiyorsanız adamın tweetleri okuyun çok iyi.

Emenike e herkes girmis ana avrat, yarin gitmek istiyorum derse sasirmayin :D

Bende Emenike'yi sevmem.Ama ana bacı muhabbeti yapmak,renginden dolayı ırkçılık yapmakta şerefsizliğin ağa babası.

meyve suyu o

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

anlamayan arkadaşlar, aslında olay falan yok, olay varmış gibi hayal edin geçin..

olayı açıklıyorum: emenike ersun la anlaşamıyomuş rusya ya giderim demiş kovulduktan sonra bu foto işte.

ersun da giddi raad diyor

ilginç bir iddia var olayları başlıklar şeklinde açıklayım

önce aziz ersunu karalamak için ses kaydı çektirdi ve yayınlattı (amacı taraftarı ersuna kışkırtmaktı)

taraftar azize ve futbolculara tepki gösterdi (beklenmedik durum)

durum böyle olunca yine malum şahıs tarafından bir kaç kişi yönlendirilerek emenikeye ırkçı söylemlerde bulunduruldu. (tepkiyi engellemek ve olayı taraftarlar arası tartışmaya çevirmek için)

hatta ırkçı söylemlerde bulunanların saraçoğlundaki drogba ve eboueye ırkçılık yapan kişiler olduğu söyleniyor

Geri
Üst Alt