emenike'ye yapılanların şerefsizlik olması

Ulan bu emenike bizde olsaydı sanki alkışlayacaktı taraftar.Gol kralı adamı yuhladık.Emenikeyi heralde küfür yagmuruna tutardık.Az bile yapıyorlar kendini begenmiş denyoya.Birde cr7 havalarında.Dahada beter olurlar inşallah.

o golü burak kacırsa böyle formsuz olsa taraftar asardı buragı o yüzden ıslıklanması normal

Biz de aynisni yapmadik mi Ceyhun ile ? yada baska oyunclar da var, bana göre eski td gitmis sen hala 10 mac sonra eski td diye bagir, buda bana göre saygisizlik dir.

emenike'nin bize transferi uygun hale gelmistir artik, 3 kurusa oynatiriz rakipleri catlatiriz. maskot olarak da kullanilabilir.

Bence emenikeye neden sarı kart gösterilmemiştir diye bir konu acılmalıydı.

Mesajı Gönderen: Deli55:cLink:4526766
İsmail pisliği cıkart şu maymunu
Mesajı Gönderen: mkuzu:cLink:4526926
ulen emenke maymnu vede hoca müsvettesi mahvettiniz maçı kaç maç oldu. ne desteği emenkeye yapılanlar az bile pslkiğin teki

Böyle igrenç bi camiaya böyle ırkçı taraftar yakışır..

bizde de Selçuk'a Burak'a, BJK'de Tolga'y yapıldı. Islıklama haklı olabilir ama bizde taraftarın biraz kibrinden kaynaklı bir durum olduğundan bu örneklerin hemen hepsi haksız. Şimdi Burak dönsün diye yalvarıyor aynı adamlar.

Eden bulur güzelim
kalir sanma yanina

images

Ersunuda hiç sevmem.

Bugün yenilirseler bu kafasız ırkçılardan biri bu adama kötü şeyler yapabilir

yuhalanmış ha!111!!

vay be harbiden büyük zulüm ben böyle bir olay daha önce ne duydum ne de gördüm. inanılmaz yani, ilkler ülkesi türkiye..

Sneijder ı satıp Emenikeyi alarak bir taşla iki göz çıkartabiliriz.

Cesuryürek devre arası formayı yere atarak tükürmüş üzerine.

GT-I9300 Tapatalk

Bu adam fenerbahçe için karakolda ifade verdi. Siz kimsiniz ki ıslıklıyorsunuz ha ???

Emenike yurtdışına çıkıp bunlar zaten şike yapıyordu derse kimse sasirmasin

Burakla Selçuğa yapmadığımızı bırakmadık bizde

asıl şerefsizlik burak sevinince forma çıkarıyor sarı kart emenike malına sarı kart yok yancı..

emre küfür ediyor hala hiç birşey yok lanet olsun

Geri
Üst Alt