emil breivik

Bizim maçlardan sonra da avrupa maçlarında izledim. Molde de 10 numara pozisyonunda oynuyor daha çok. Tempolu ve güçlü oyuncu. Fakat 10 numara pozisyonu için 3.bölgede eksiklikleri var. 10 değil tam bir 8 numara bana göre. Kopenhangdaki Delaney'i izleyip beğenmemize benzetiyorum. Onunla da böyle ilgilenmiştik fakat 2-3 milyon bonservis verip vermemekte kararsız kalmıştık o dönem. Benzer bir kariyer yükselişi bu çocuktan da bekliyorum. Mevcut haline 5-6 milyon bonservis ödenebilir. Devre arasında iyi oyuncu almanın da zor olduğunu düşününce.

Demirbay ve Ndombele’yi alana kadar bu çocuğu deneseydik ne kaybederdik? 8 no’da Kaan Ayhan oynuyor şu an. Bence skandal. İyi oynuyor orası ayrı mesele

Edit: 8m euro ise gelmesin

bu adamın istatistiklerini nisandan bu yana hesaplayıp çok göstermeye son verin.

10 nisandan bu yana 40 maç oynamış, istatistiğinin çoğu norveç liginde.

furk isimli şahıs bize 8 m euro sokacak, dikkatli olalım.
Bu tarz liglerden oyuncu alırken dikkatli olmak lazım. Fransa daha uygun bizim lige.

İnşallah 8 milyon muhabbeti fb'ye 13-14 milyon harcatmak için çıkartılmıştır.

Devre arasında 1-2 milyon euro bonservisle Leandro Barreiro'nun alınması taraftarıyım..

Bu breivik’in menajeri solbek oynar mı acaba? Gelmişken onu da kadroya katalım.

Fener devre arasında syzmanskiyi satmayacaksa onlara yarayacak bir adam olmaz bence. Bize geleiblir veya Trabzonspor olabilir gibi geliyor bana.

Geri
Üst Alt