emil breivik

Tam sevdiğim tarz orta saha. Dinamizm ve tekniği bir araya getiremeyen orta saha oyuncularından bıktım usandım. Hele birisi var, evrimine devam ederse bir sürüngene dönüşmesi ihtimali çok uzak değil!..

Oliviera teknik olarak çok iyi ama suanki takıma direnç katan orta saha lazım Breivik alınmasını isterim.Takima maçına göre bu tarz oyuncularda lazım.

Bizim macta hayranlikla izlemistik, keske alsaydik artik o tren kacti gibi.

Transfer sezonunun başında alınsaydı herkes yönetime sövüyordu. Sırf bizim maçlarda iyi oynadı diye adını duyduk. Asla kötü oyuncu demiyorum ama nice oyuncular vardır izlemediğimiz için bilmediğimiz bundan kat be kat iyi. Keşke yönetime,hocaya sosyal medyadan sallamak yerine destek vermeyi öğrensek. Eleştiriler olmalı ama dozunda ve oyuncuların,teknik heyetin,yönetimin gelişimini destekleyecek türden.

Bunların takımından asıl öne çıkan oyuncu Manssverk denen oyuncuymuş. Onu da Ajax aldı.

Valla degil 12 - 13, 7 - 8 milyon riskine bile girilmez. O ara cok istemistim ama maksimum 3 + 1 gibi. Zaten daha potansiyelli olani Ajax 8 civarina aldi.

devre arasi équipemize davet edelim

Keşke o dönem bir şekilde alınsaymış son 30-35 dakika sokabileceğimiz bir profildi hem geçiş hem pas bir şekilde faydalı olurdu şu an olsa eminim ki Ndombele, Kerem, Oliveira hepsininde önünde olurdu.

Bas bas bagirdik o maçtan sonra cokelim diye. Artik cok gec.

Tren kaçtı. Artık iyi paraya başka bir yere gider diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt