emil breivik

Çok kötü bir şekilde kaval kemiği kırılmış... Çok geçmiş olsun nedense kendi topcumuz gibi üzüldüm...

Yanilmiyorsam Okan Buruk'un ve Jusuf Nurkic'in de kaval kemikleri kirilmisti. Birisi daha vardi ama unuttum.
Belki artik sicrama yapamaz ama seneye doner gibi.

2 aydır oynamıyor.

Kaval kemiği kırılmış. Geçmiş olsun çok dikkat çeken bir oyuncuydu...

Ekli dosyalar

• IMG_20240220_173330.webp
    IMG_20240220_173330.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 27
Ucuzken alalım derim. Kaval kemiği kırığı iyileşebilen bir sakatlık diye biliyorum. Çarpraz koparmak gibi bir durum olmuyor yanılmıyorsam.

Okan buruk, demba ba, emre akbaba bu sakatlıklardan sonra iyileşip eskisi gibi iyi oynayan oyuncular.

Merak edip araştırmıştım.
Okan buruk eskisi gibi iyi oynamadı aslında.pres gücü fazla olan farklı bir futbolcu oldu.ilk çıktığında inanılmaz çalımlar atan ,dikine giden müthiş futbolcuydu.bence gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcu olabilirdi sakatlık çok geriye götürdü.ona rağmen çok iyi futbolcuydu tabi .

Ne denirse densin ama bu çocuk o sakatlığı geçirmeseydi şuan bizdeydi muhtemelen.

Yüksek mücadele gücü, bitmeyen enerjisi ve teknik kapasitesi ile göz dolduruyordu.

2023 yılında kaval kemiği kırığı ile büyük bir sakatlık geçirdi ama ortalama 3 ay sonra sahalara döndü.

Geçen sezon 47 maç 5 gol 11 asist ile tamamlamış. Yani kaldığı yerden devam ediyor. Kesinlikle takımımda görmek isteyeceğim profilde bir oyuncu.

Geri
Üst Alt