Emin Bayram, Ayrılmak İstediğini Yönetime Bildirdi

süre almak istiyorlar üstat.

Yunus ve Eminin avrupada isteyenleri vardı ztn. biri gitti diğeri de gidiyor.

talipleri çıkarsa akmanlarda durmaz
inanmıyorum süre filan gercekci degil,bir oyuncu avrupada oynama şansı varken özellikle berkan ısrarla gitmek istemez
ki bu şans eminde bile var bu sene 60 mac oynayacaz hepsine sıra gelecek

son dk gitmek istemeleri normal degil

inanmıyorum süre filan gercekci degil,bir oyuncu avrupada oynama şansı varken özellikle berkan ısrarla gitmek istemez
ki bu şans eminde bile var bu sene 60 mac oynayacaz hepsine sıra gelecek

son dk gitmek istemeleri normal degil
berkanın nedeni belli ztn üstadım. herife 5 para etmez bile dedi yılların galatasaraylısı bi yorumcu.

Emin de Yunus gibi süre alamayacağını düşünüyor muhtemelen.

Gitsinler abi. Bunlar beklenen şeylerdi ztn, gelen gurbetçi de fazla süre almayacaktır görürsün

Biz galiba dün elendik bizden saklıyorlar.

berkanın nedeni belli ztn üstadım. herife 5 para etmez bile dedi yılların galatasaraylısı bi yorumcu.

Emin de Yunus gibi süre alamayacağını düşünüyor muhtemelen.

Gitsinler abi. Bunlar beklenen şeylerdi ztn, gelen gurbetçi de fazla süre almayacaktır görürsün
dogru fakat yerli kuralında berkan barış emin bunlar yedekten girerek cogu zaman rahatlattılar hatta berkanın ciddi faydalarıda oldu
yerli rotasyonunu daha iyi hale getirelim derken cok daha dar hale getiriyoruz bence planlama filan yok ortda

Göndermiyoruz birader her gitmek isteyen gidecek diye birşey yok kontrat neden yapılıyor

Şaka mı lan bu?

Vallahi kimse kusura bakmasın, gitmek isteyeni iki dk. takımda tutmam, çünkü bu kafayla vereceği bir şey olmaz, ama yollarken de yok öyle kiralık falan, getirsin ederini yolu açık olsun. Gördüğüm kadarıyla yönetim göndermek konusunda sıçışlarda.

Herkes gitmek istiyor.Takım içi karışıklık var.Saçmalık şu stoke city teklifi reddedildi westerloya veriliyor.

Futbolcular gider, adamlar kalır. Şunların hepsi gitsin de adamspor olalım.

Geri
Üst Alt