Emin Bayram: "Özür dilerim, hatamı burada uzun yıllar kalarak ödeyeceğim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1594578478128.png

Genç oyuncumuz Emin Bayram, Süper Lig'de oynadığımız MKE Ankaragücü maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Emin Bayram’ın açıklamaları şöyle:

“Öncelikle bana ilk 11’de şans verdiği için hocama teşekkür ederim. Aynı zamanda kaptanlık görevini de bana verdi. Sorumluluğun farkındaydım. Elimden geleni yapmaya çalıştım ama gol de benim hatamdan dolayı geldi. Penaltı benim yüzümden oldu onun için özür diliyorum. İnşallah hatamın telafisini burada uzun yıllar kalarak yapacağım. Hocam bana güvenip formayı verdi ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. Takım arkadaşlarıma, takımdaki ağabeylerime, bana bu görevi verdiği için hocama teşekkür ediyorum.”

galatasaray.org

Takım ankaragücüne gol atamamış penaltı yapması bir şeyi değiştirmez. Daha gelişmek çok zamanı var sabırla olur bu işler.

Senin canin sagolsun, sen degil diger ruhsuzlar ozur dilesin.

Aslan parçası. Senin suçun değil. Bu takım hiç birşey haketmedi bu sene

Maç sonu konusunda kendimce destek verdim.

Özür dilemesine de bir şey demiyorum hatta gereksiz ama 17 yaşında hiç bir başarısı olmayan bir çocuğun Galatasaray’a lütfeder gibi uzun yıllar burada kalarak hatamı ödeyeceğim demesi ilginç. Sanki Real Madrid peşinde de hata yaptığı için burada kalmaya karar vermiş gibi...

Her şeyden önce kalmayı hak edecek misin göreceğiz.

Maçın en iyisiydi. Fatih hoca'nı diğer takımdaki abilerin gibi sırtından vurma yeter.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kabakta her maç penaltı yaptırıyordu. Sen çizgini bozma aslan parçası biz senin arkanda dururuz

Özür dileyecek olan sen değilsin ki. Niye özür diliyorsun. Onlarca kan emici eşek varken sana sıra mı gelir Emin.

Geri
Üst Alt