Emin Bayram: "Özür dilerim, hatamı burada uzun yıllar kalarak ödeyeceğim"

Maç sonu konusunda kendimce destek verdim.

Özür dilemesine de bir şey demiyorum hatta gereksiz ama 17 yaşında hiç bir başarısı olmayan bir çocuğun Galatasaray’a lütfeder gibi uzun yıllar burada kalarak hatamı ödeyeceğim demesi ilginç. Sanki Real Madrid peşinde de hata yaptığı için burada kalmaya karar vermiş gibi...

Her şeyden önce kalmayı hak edecek misin göreceğiz.
Bahsettiği şey buraya layık olacağım, çalışacağım formayı alacağım, kendimi kabul ettireceğim demek istiyor.

Cocuk daha 17 yasinda tabiki hatalar olacak

Ozanda en az 6-7 penalti yaptirdi

Açıklama garip olsa da, gençlere destek olmaya devam.

Ozan Kabak her hafta penaltı yaptırıyordu. Olur öyle şeyler.

semih kaya
selcuk inan
arda turanda bizde kalarak hizmet etmek istiyorlar.

aferin size fedakar gencler

Lan olm milyonlari goturenler ozur dilesin. Terim dahil.

Sen 2 sene sonra belli bir yere gelince hemen avrupa hayali kurmada gerisi önemli degil abim

Sen değil o milyonluk abilerin özür dilesin.

sent via GSC

Gelecekte daha iyi olacaksın umarım dostum.

Cok fazla olmasin uzun yillar formayi zor giyersin

biz kimlere alışmadık ki sana alışmayalım . Belhanda felan varken kızma sırası sana gelmez genco

Sergen abisinin bitanesi uzun paslarin yeter. Ilkyari o dripling,calimin ve sonrasinda linnese attigin pastan utansinlar.ilkyari sonunda seriden seken pozisyonda kestigin toptan utansinlar.penaltidan önce senden 50 metre uzakta pas bekleyen futbolcu abin utansin.penaltidan sonra kestigin 2 tehlikeli toptan utansinlar.keske bi video olsa da paslarini görsek,sonuca ve hataya aldanip seni dikkatli izlemeyen mukemmelliyetci taraftar utansin

1 ozan isigi gormedim kendisinde
Insallah gelecek vaateder

Geri
Üst Alt