Emin Bayram Resmen KVC Westerlo’da

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
1722426957561.png

Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram'ın, KVC Westerlo kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlandığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Konu ile ilgili KAP'a şu açıklama yapıldı:

Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram’ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, Şirketimize net 4.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir.

Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin %50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Neredeyse beleşe Türk Ümit milli takımın potansiyelli stoperini aldılar, ben olsam ben de mutlu olurdum.

h.o

yapacağımız transferin ilk taksit parası geldi helal yönetime

Bu çocuğun kaçar gibi gitmesi normal değil. Diğer gençlerin de kaçar gibi gitmesini de düşünürsek hepsi karaktersiz olacak değil ya… Ayhan Akman’ın bu işe el atmasından sonra altyapıda torpil iddiaları, oyuncu yetişmemesi, oyuncuların kaçması vs. Bir el atılması lazım

Transferi yine başkasından duyuyoruz bu sezon.

Ek olarak bize niye gitmek isteyen her oyuncuya kolaylık sağlıyoruz ki. Millet oyuncusunu zorla bırakıyor.

İğreti durmasından belliydi zaten gideceği yolu açık olsun.

Genc oyuncular firsat bulamadi icin mi kaciyor? Yoksa yeterince para kazanamadiklari icin mi?

Bu çocuğun kaçar gibi gitmesi normal değil. Diğer gençlerin de kaçar gibi gitmesini de düşünürsek hepsi karaktersiz olacak değil ya… Ayhan Akman’ın bu işe el atmasından sonra altyapıda torpil iddiaları, oyuncu yetişmemesi, oyuncuların kaçması vs. Bir el atılması lazım
hepsinin menajeri cenk melih yazıcı

bu ismi görünce zaten neler döndüğünü az çok anlayabiliyorsun

bizim altyapımıza bu menajeri sokanlar kim araştırılmalı

he bu arada da bence emin net fbli

Bizim için normalden daha değerli olabilirdi. Hem ŞL ye yazacağımız 4 altyapı oyuncusundan biri olabilirdi hem de elimizdeki 2 iyi sağ stoperden birini çıktığımızda sağ stoper için çok iyi bir yedek olabilirdi. Bence emin bayram yerine nelsson veya davinsondan birini iyi bir paraya satmak çok daha iyi olabilirdi. Emini bu sezon rotasyonda sık kullanmaya ikna edip geliştirip seneye ilk 11 de şans verebilirdik 21 yaşında daha hem de daha 3 ay önce 21 yaşına girdi.

Bu arada, geri alma hakkımız 4 milyon euro ise iyi anlaşma orada gelişirse geri alınabilir.

menajerler potansiyelli bir genci Florya’dan kaçırdı. pişman oluruz. Zaten Abdülkerim feci şekilde Selçuk İnan vibe’ı vermekte.

8 milyona satilmis gibi oldu

gayet ok bana göre

Geri
Üst Alt