- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
"Kor", "Beyaz Skandalım", "Nalan" gibi şarkılarla milyonların beğenisini kazanan başarılı şarkıcı Emir Can İğrek, bu kez, 2018 yılında hayatını kaybeden arkadaşı Onur Can Özcan için yazmış olduğu "Can Dostum" adlı şarkısına hayat verdi.
“Can Dostum”, Emir Can İğrek'in ikinci stüdyo albümü Parti İptal‘in sekizinci parçasıdır. Şarkı, 2018 yılında hayatını kaybeden ve “Yaramızda Kalsın”, “Hırka” ve daha önceden Emir Can'ın da yorumladığı “İntihaşk” gibi parçaların sahibi Onur Can Özcan'a yazılmıştır. Emir Can şarkıda sıklıkla Onur Can Özcan ile yaşadığı anıları, dostlukları ve özleminden bahsetmektedir. Ve doğruca kendisine de atıfta bulunmaktadır:
Can dostumdun “Caan”
Emir Can İğrek ve Onur Can Özcan'ın Onur Can Özcan hayatını kaybetmeden önce çok yakın arkadaş oldukları bilinmektedir. Emir Can, 2021 yılında şunları söylemişti:
"Onur Can'la birlikte hayaller kurduk, aynı yollardan geçtik. Bütün şarkılarıyla gurur duyuyorum."
"Hırkan asılı hala.."
Şarkının Sözleri;
[Bölüm 1]
Giyindim hazırlandım
Aynı yer aynı masa
Anlatacak çok şeyim birikti sana
Yıllar sonra burada, iki dost bir arada
Anlatacak çok şeyim birikmişti sana
[Ön Nakarat]
Ner'desin, ner'desin?
Bir işin çıktı kesin
Bekledim, bekledim yoksun
[Nakarat]
Valla' yoksun, billa' yoksun
Öyle olsun "Caan"
Genceciktin, inceciktin
Can dostumdun "Caan"
[Bölüm 2]
Arada bir hafif yel esiyor
Sesine de benziyor
Özlüyor ya insan, tabii
Ama bu yol ya öyle, ya böyle
Yürünecek seninle
Görürsün başardığım vakit
"Can Dostum" şarkısının yapay zeka ile Emir Can & Onur Can düeti;
“Can Dostum”, Emir Can İğrek'in ikinci stüdyo albümü Parti İptal‘in sekizinci parçasıdır. Şarkı, 2018 yılında hayatını kaybeden ve “Yaramızda Kalsın”, “Hırka” ve daha önceden Emir Can'ın da yorumladığı “İntihaşk” gibi parçaların sahibi Onur Can Özcan'a yazılmıştır. Emir Can şarkıda sıklıkla Onur Can Özcan ile yaşadığı anıları, dostlukları ve özleminden bahsetmektedir. Ve doğruca kendisine de atıfta bulunmaktadır:
Can dostumdun “Caan”
Emir Can İğrek ve Onur Can Özcan'ın Onur Can Özcan hayatını kaybetmeden önce çok yakın arkadaş oldukları bilinmektedir. Emir Can, 2021 yılında şunları söylemişti:
"Onur Can'la birlikte hayaller kurduk, aynı yollardan geçtik. Bütün şarkılarıyla gurur duyuyorum."
"Hırkan asılı hala.."
Şarkının Sözleri;
[Bölüm 1]
Giyindim hazırlandım
Aynı yer aynı masa
Anlatacak çok şeyim birikti sana
Yıllar sonra burada, iki dost bir arada
Anlatacak çok şeyim birikmişti sana
[Ön Nakarat]
Ner'desin, ner'desin?
Bir işin çıktı kesin
Bekledim, bekledim yoksun