emir can iğrek - zorla

konserlerinde bile gs icin calisiyor

büyük üstad

Yani seveni çok, GSli olması da artı

Marş da yapsın yarın daha iyisini de yapar

Her marş tribünde söylenmek zorunda da değil zaten
Ona saygim var tabii, marsi isini erinc sacmasapan pompaladi, beklentim baya yuksekti kanun tinisini kullanma cesareti yuzunden. Hayal kirikligi oldu sayilir.

Adamin kendisine lafim yok kesinlikle, sahne alanlarda sureyi zorlamayip, isini yapip inmesini bildi oburkulerine gore. Tafatarida dahil eden performansti

Ona saygim var tabii, marsi isini erinc sacmasapan pompaladi, beklentim baya yuksekti kanun tinisini kullanma cesareti yuzunden. Hayal kirikligi oldu sayilir.

Adamin kendisine lafim yok kesinlikle, sahne alanlarda sureyi zorlamayip, isini yapip inmesini bildi oburkulerine gore. Tafatarida dahil eden performansti
Pirinci bu mevzulardan uzak tutmak lazım

Gerek futbol gerek medya özelinde kendilerini otorite sanıyorlar ama bir halttan anladıkları yok

Bu işlerle ilgili birine rol vereceksek ülkere bir ton liyakatli insan var. Tavuk dünyasında yönetici mi youtuber mı futbol yorumcusu mu müzisyen mi ne olduğu belli olmayan bir şahsın akil insan gibi böyle kendince rollere girmesinin yeri burası değil.

Zaten Hatip gibi boş şahıslarla uğraşıyoruz yeterince.

Gayet iyi çocuk, FT dilosu, tribün sevdalısı

Müziği de beğeniliyor

Nesini beğenmediniz

elemanın taraftarlığına kişiliğine bir lafım yok tanımıyorum da zaten

ama müziği bence pek de bir şeye benzemiyor

bir de galatasaraylı medyanın sırf arkadaşları diye pompalaması rahatsız edici

erinçler dışında uğur filan da yapıyor

Pirinci bu mevzulardan uzak tutmak lazım

Gerek futbol gerek medya özelinde kendilerini otorite sanıyorlar ama bir halttan anladıkları yok

Bu işlerle ilgili birine rol vereceksek ülkere bir ton liyakatli insan var. Tavuk dünyasında yönetici mi youtuber mı futbol yorumcusu mu müzisyen mi ne olduğu belli olmayan bir şahsın akil insan gibi böyle kendince rollere girmesinin yeri burası değil.

Zaten Hatip gibi boş şahıslarla uğraşıyoruz yeterince.

erinç ve kerem hakikaten iş olarak ne yapıyorlar?

kerem babadan zengin galiba

sinan biraz onlardan ayrılıyor tanışırım onunla kendisi tırnağıyla kazıyarak geldi

sinan biraz onlardan ayrılıyor tanışırım onunla kendisi tırnağıyla kazıyarak geldi
Erinc gezip gorme tarzi youtuber + tavuk dunyasi yoneticisiysi 2 sene once sonrasini bilmiyorum

Kerem kulube uye- vardir ailede bir rahatlik belki, amazonda calisiyor

Önceden tavuk dünyasındaydı da sadece eski açıkla devam ediyorlar diye biliyorum. Kıyıcı falan da işini bıraktı.

Erinç de varlıklı bir aileden geliyor bence zaten kongre üyesi değil mi o da

Sinan zamanın blogcusu yav Timurlenk, Uğur o tayfadan gelen birisi, alakası yok onlarla zaten.

Sinan yerine koydukları çocuğun on yorumunun on beşi falso zaten bu devre arasına tarihin en iyi t dönemi falan deyip eren bokluyordu

bizim kadar futboldan anladıklarınır dahi düşünmüyorum

Kıyıcı’yı severdim ama son Okan yorumu seviyesizlik, sonra ahrazlara dedim diye kıvırdı ama zaten eğitilemez kesime laf etsen ne olacak yani kimi kandırıyorsun. Okan’ı haklı eleştiren çok fazla insan var, Kıyıcı kim de onlara laf edecek haddi kendisinde buluyor.

Bu güç zehirlenmelerinden sonra kendilerine prim verme taraftarı değilim sırf GSliler ve Koç’a karşı durabiliyorlar diye arada arkada açar dinlerdim iş yaparken artık onu da yapmam

arkada kanun sesi falan burdan esinlenilmiş. tını o yüzden kulağa hoş geliyor. doğru iş yapmış. sacma sapan atiyeler falan çıkarmaktansa böyle tribünden gelen adamları onurlandırmak güzel. emek vermiş.

Giriş müziği bence iyi havaya sokuyor..şarkı sözlerinde ortalarda tempo düşünce orası biraz yavan gibi.. ama dinledikçe daha güzel geliyor sanki..

Erinç de varlıklı bir aileden geliyor bence zaten kongre üyesi değil mi o da
Yok kerem uye orda ama kesin zorluyordur bir sekilde referans ayarlayip uye olmak icin, olur yakinda

(Cunku ne zaman o taraftan bisey olsa kereme top atiyir kulup icinde ses var mi diye)

Genel anlamda eski tadi yok , gene izleniyor kotu degil icerikte canli yayinlarda. Su haber duyum vs gibi noktalardan uzak durmalari lazim aslinda

Geri
Üst Alt