Emir Sarıgül: "Nasıl ki Drogba'yı getirdiysek..."

valla şu atletico örneği varken herşey olabilir. kadro sağlam. 2 tane üst düzey transfer hulk+lavezzi gibi, macininin deplasman performansı da eklenirse (juve 2-2 gs gibi ) ki zaten içerde hertürlü her takıma karşı kazanaıyoruz hayalden ihtimale yükselebiliriz

Ütü'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ver gazı,ver gazı sonra taraftar uçsun. Gereksiz açıklamalar bunlar. Aynı Mahmut Uslu hırbosunun Fener belki ŞL yi alacaktı demesi gibi.

Bu düzen içinde Türkiyeden bir takım çeyrek final görürse yatsın kalksın dua etsin. Çünkü ötesi ne yazık ki hayal.

Avrupada her takim transfer yaparken sadece oyuncunun maliyetini falan düşünürken biz ise birde abidik gubidik yabancı kısıtlamalarıyla uğraşıyoruz.

Ülke futbolu ilerleyecekmiş miş miş miş. He tabi.

Birde milli takımın başındaki zat utanmadan kazanmak alışkanlığı falan diye bahsediyor. Kıytırık dostluk maçları kimin umrunda?? Git kazanma serisini eleme maçlarında yap sonra da ne ıstersen söyle.

Bizdeyken ak diyen herif tüpçünün yanına geçtikten sonra kara diyor. Hani yabancı sınırı kalkmaliydi ??

Vallah ben milli takimdan soğudum iyice. Bu "imparator" ve tüpçü bu milli takımın başında olduğu müddet ben destekleyemem bu takımı. Kendime yediremiyorum bunu.

Hay allah asıl konudan uzaklaştım biraz.

Yanılmıyorsam buna benzer bir açıklamayı geçen sezonda yapmıştı Emir Sarıgül.

I am the one who knocks!

transfer yok mu diyen taraftara yönelik söylenmiş, gaz almalı, tipik yönetici beyanatı.

Ver gazı,ver gazı sonra taraftar uçsun. Gereksiz açıklamalar bunlar. Aynı Mahmut Uslu hırbosunun Fener belki ŞL yi alacaktı demesi gibi.

Bu düzen içinde Türkiyeden bir takım çeyrek final görürse yatsın kalksın dua etsin. Çünkü ötesi ne yazık ki hayal.

Avrupada her takim transfer yaparken sadece oyuncunun maliyetini falan düşünürken biz ise birde abidik gubidik yabancı kısıtlamalarıyla uğraşıyoruz.

Ülke futbolu ilerleyecekmiş miş miş miş. He tabi.

Birde milli takımın başındaki zat utanmadan kazanmak alışkanlığı falan diye bahsediyor. Kıytırık dostluk maçları kimin umrunda?? Git kazanma serisini eleme maçlarında yap sonra da ne ıstersen söyle.

Bizdeyken ak diyen herif tüpçünün yanına geçtikten sonra kara diyor. Hani yabancı sınırı kalkmaliydi ??

Vallah ben milli takimdan soğudum iyice. Bu "imparator" ve tüpçü bu milli takımın başında olduğu müddet ben destekleyemem bu takımı. Kendime yediremiyorum bunu.

Hay allah asıl konudan uzaklaştım biraz.

Yanılmıyorsam buna benzer bir açıklamayı geçen sezonda yapmıştı Emir Sarıgül.

I am the one who knocks!

Aslında Fatih Hoca yine kalkmalı demiş, Demirören basın toplantısında söyledi bunu. Ama futbolun patronu böyle bir konuda daha fazla diretmeli. Sınırsız olmasa bile 5'e inmesine karşı çıkmalıydı.

Drogba düzeyinde bir yıldız beklemiyorum artık. Uefa'nın mali fair play kuralı bizi frenler bence. Takıma faydalı olacak kaliteli bir kaç adam alalım yeter. Tabi önce elimizdeki CEYHUN ve onun düzeyindeki çöpleri çıkarmamız lazım.

Drogba düzeyinde bir yıldız beklemiyorum artık. Uefa'nın mali fair play kuralı bizi frenler bence. Takıma faydalı olacak kaliteli bir kaç adam alalım yeter. Tabi önce elimizdeki CEYHUN ve onun düzeyindeki çöpleri çıkarmamız lazım.

4,5 milyon açık vardı zaten. Sponsorluk anlaşmasıyla bile kurtarıyoruz, üstüne Droba'nın maaşı yok artık.

Yüksekten uçuyor bu da babası gibi.

CL'de en fazla yarı finale çıkan takımların ilk 18'de düşünmedikleri oyunculardan zar zor birini alıp Şampiyonlar ligi kupasını mı kaldıracak mışız? Güzel kafa.

Talihsiz bir acıklama olmuş. Hali hazırda a.madrid final oynayıp kupayı 90+3te kaybetmişken

(not cl şampiyonlugunun mucize olduguna.inanan biri olarak diyorum bunu)

Türkiyeden hic bir takim Sampiyonlar Ligini alamaz. En az bi önümüzdeki 10 sene alamaz bu kesin. Futboldan ziyade ülke olarak bikere cok cok gerideyiz. Herkes ilerlerken biz 10 adim geri atiyoruz. Mentalitemiz rezalet. Insanimiz insan degil.

10 sene cok iyimser.

ben 2453 diyorum. istanbulun fethinden 1000 sene sonra cl kupasini alacaz. onuda yapsa yapsa gs yapar. yani biz ve bizim torunlarimiz goremeyecektir

Aksine çok dogru bir örnek..

Juanfran bile başlı başına kocaman bir örnek manzano döneminde kadro dışında kalmıştı

Bizim ülkemizde futbol oynanmıyor. Kulüplerimizin transfer politikaları hep almaya yönelik. Alt yapılarımızı söylememe gerek yok herhalde. Antrenman metotları seviye yükseltmeye yönelik değil. Hocalar yetersiz. Yeterli olanlara da sabredilmiyor. Atletico ile hemen hemen eş zamanlı olarak yapılanmaya başladık. Senden sakat haliyle 12M vererek aldıkları oyuncuya şuan fesih bedeli 40M ekleyerek oynatıyorlar. Falcao gibi bir adam aldılar. yanılmıyorsam 40M Euro bonservisle. Türkiye de bu parayı verecek bir kulüp yok. Falcao Aquero'nun yerine alındı. Aquero 45M Euro'ya satılmıştı. Falcao'da 60'a Monacoya gitti.

Sen 7,5M Euro'yu taksitlerle öderken ve bu bonservise bile çok diyen kesim varken. Adamlar 40-45M Euro'yu keş olarak ödüyorlar ve bunu teknik iflas durumundayken yapıyorlar. Şuan maddi durumları nedir bilmiyorum.

Not: iki kulübün yapılanmalarına ve vizyonlarına bakarsak neden bu noktaya geldiklerini görebiliyoruz.

Talihsiz bir acıklama olmuş. Hali hazırda a.madrid final oynayıp kupayı 90+3te kaybetmişken

(not cl şampiyonlugunun mucize olduguna.inanan biri olarak diyorum bunu)

Atletico Madrid benim düşüncemi destekleyen bir örnek olmuş. Yıldızlara para saçarak değil elindeki değerleri doğru kullanıp, geliştirip, yıldız yaratarak daha önemlisi bir takım yaratarak başarıya ulaştılar. İki gün önce 2 dakika ile kaçırdıkları CL şampiyonluğunu verdikleri kulübün 1 oyuncuya verdiği para ile ile kadrolarına 4-5 oyuncu katıp her birini 1.5 - 2 kat değerlendirip yeri geldiğinde tekrar satabiliyorlar. Bunu yaparken La Liga şampiyonu olabiliyorlar.

Adnan Polat'ın 14 milyon verseler sırtımda taşıyıp satarım dediği Arda'nın 12M€'luk değerini 2 yılda 40M€'ya çıkartabiliyorlar.

Biz de bir iki tane yıldız alalım da bize CL'yi kazandırsın diye burada kendimizi avutuyoruz.

Aslında aynı şeyleri söylüyoruz farklı cümleler kurarak benim orda demek istedigim sadece o cümlenin yanlışlıgı mantıklı gibi dursada öyle değil cünkü bizim 96-00 senesindede hakan ünsanlar ergünler falan kovulma noktasındalarmış birden ne degiştide muazzam topcular oldular..

A.madrid bizden daha sanslı cünkü onlar ispanyada top oynuyorlar imkanlar mentalite daha farklı biz bunu efsane zamanımızda yakaladık eger imkanlarımız iyi olsaydı luce daha basarılıda olacaktı

Kendisi futbol subesinin basina geciyormus. Isabet olur bence. Mehmet Cibara ve Sükrü Ergün gibi kabiliyetsiz, sorun cikaran adamlardan hayli hayli iyidir.

Az laf çok iş. İcraat varda biz mi görmedik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt