- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben beğeniyorum yaşları aynı olmasına rağmen Hamza nın biraz daha olmuşu gibi oynuyor. Hamza nın da daha uzun süreler almasını istiyorum,bu yüzden umarım Emirhan gibi bir şansı elde eder.büyük bir yangın var şuan twitterda bu arkadaş cidden bu kadar iyi mi?
2,18 dklık skils videosu çok iyiydibüyük bir yangın var şuan twitterda bu arkadaş cidden bu kadar iyi mi?
Ne yapmış.Sosyal medyada yazılanlar doğruysa Beşiktaş'ın yaptığı da tam rezillik. 10bin₺ maaş ile imza attırılmış.
Birisi bizim sözlükte paylaşmış. Bir paylaşımı orada gördüm, biraz daha araştırayım dedim ama elle tutulur bir kaynaktan haber bulamadım. Söylenenlere göre 10bin₺ civarı maaşla bir sözleşmeye imza attırılmış. Çocuk tesislerde kalıyor, tesise yakın eve çıkacak parası yok diyorlar. Bizim sözlükte yazılandaysa ailesinin maç bileti talebi bile reddedilmiş. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Doğruysa büyük rezillik. Çocuk belki bu maddeyi zorla koydurtmuştur imza atmama tehdidiyleNe yapmış.
berkan bize lazımBunlara simdi yerli Orta Saha lazim. Berkani 4,5 milyona verelim.