emirhan ilkhan

Fizik desen var
Tempo desen var
Sürati orta saha için iyi derecede
Yaşı epey genç
Buna rağmen karar mekanizması hayli iyi
Süper bir dribbling yeteneği var

Acayip gelişime açık bir oyuncu ve o gelişimi gösterirse acayip bir orta saha oyuncusu olur. Torreira'nın partneri olma işini de kotarır

Uygun bir bonservisle alınabiliyorsa muhakkak denenmeli. Ayrıca gurboların aksine UEFA listesinde HG sayılıyor, bu açıdan sorun çekeceğiz takımda hakiki HG topçu yok gibi (UEFA listesinde 8 tane olması lazım, bizde şu an sadece 3 tane var: Kerem, Barış, Abdülkerim)
Seneye Yunus, Emin eklersek 5 olacak.

Seneye Yunus, Emin eklersek 5 olacak.
Onlar kulüpte yetiştiği için ayrı kategoride.

25 kişilik kadro hakkın var. 4 tanesinin kulüpte yetişmiş onlar dışında 4 tanesinin de ülkende yetişmiş oyuncu olması şartı var. Zaten 21 yaş altı olan ve kulüpte en az iki tam sezon geçirmiş gencoları B listesine yazıp istediğin gibi oynatabiliyorsun

gedson'u maç boyuncaa maymun edip, 90+5'de gene gedson'un üzerinden vurduğu kafayla maçı 1-1'e getiren golü atmış oyuncu

nerden oynuyo bu çocuk geniş kadroya alalım

Bu çocuk hala ham, aklı varsa bir daha Türkiye’ye kiralamaz kendini

bide bunu isteyen var herif has bjkli

Birkaç sezon önceki leş kadrolarda her türlü işe yarardı ama mevcut kadroya alınacağını da tutacağını da sanmıyorum...

Ben begendim, ama riskli transfer. Tutarsa, yabancı 10unu keseceksin. Tutmazsa bir suru hikaye dinleyeceksin.

Senelik 1 milyon euro verebilecek çapınız var mı sizin yav. Çocuğa t. geçer gibi 150 bin lira teklif ettiklerinden kaçtı gitti.

benim en çok istediğim yerli topçu bu çocuk.

oğuz ve bunu alırsak, emin ve yunus da geri dönerse, yerliden yana hayatta sorun çekmeyiz.

Doğru fiyata mutlaka alınmalı. Bjk gibi vasat takımlara bu ülkenin pırlanta gibi gençleri kaptırılmamalı

Geri
Üst Alt