Emirhan Kayar, Beknaz Almazbekov ve Hamza Akman, Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu!

baban mı daha iyi topçu sen mi? diye soru sormaları çok iyi olmuş gerçekten.

Genç kardeşlerim iyi topçu olursunuz umarım.

Fakat size bir tavsiye: 19-20 yaşında insanlar olarak sorulan sorulara yuvarlak, soruyla alakasız cevaplar vermeyin; öyle yani , öyle işte ile bağlayıp geçiştirmeyin; o noktada da geliştirin kendinizi biraz, günde 20 sayfa kitap okusanız bile 1 sene sonra çok şey değişir. Yarın öbür gün maçtan sonra mikrofon uzatıldığında 3 puanı aldığımız için mutluyuz, önümüzdeki maçlara bakacağız, hocam ne görev verirse sahada yapmaya çalıyorumdan fazlası olsun cümleleriniz.

Genç kardeşlerim iyi topçu olursunuz umarım.

Fakat size bir tavsiye: 19-20 yaşında insanlar olarak sorulan sorulara yuvarlak, soruyla alakasız cevaplar vermeyin; öyle yani , öyle işte ile bağlayıp geçiştirmeyin; o noktada da geliştirin kendinizi biraz, günde 20 sayfa kitap okusanız bile 1 sene sonra çok şey değişir. Yarın öbür gün maçtan sonra mikrofon uzatıldığında 3 puanı aldığımız için mutluyuz, önümüzdeki maçlara bakacağız, hocam ne görev verirse sahada yapmaya çalıyorumdan fazlası olsun cümleleriniz.

Şahsen iz bırakan cümleler yerine,şiir gibi futbol oynamalarını tercih ederim

Çok fazla bilgi sahibi olmakta iyi değildir ya da her şeyi bildiğini zannetmek

Zalimden alim,alimden zalim doğar

Şahsen iz bırakan cümleler yerine,şiir gibi futbol oynamalarını tercih ederim

Çok fazla bilgi sahibi olmakta iyi değildir ya da her şeyi bildiğini zannetmek

Zalimden alim,alimden zalim doğar
Bu ikisini beraber yapabilirler. İz bırakan cümle kurmalarını bekleyen de yok zaten ama sorulan basit bir soruyu algılayıp sorunun cevabını versinler yeter. Kimse özlü söz beklemiyor.

Çok fazla şey bilmesinler, herşeyi bildiğini zannatmesinler zaten o zaman Arda gibi olurlar ona gerek yok.

Ama muhabir Hamza'ya diyorki: "Okan Hoca nasıl bir görev tanımlaması yapıyor sana, senden ne bekliyor?"
Gerçekten güzel soru mesela benim de merak ettiğim bir konu, çünkü bu çocukları doğru düzgün izlemedik henüz, özellikleri ne bilmiyoruz, biz bu adamdan ne beklemeliyiz ne beklememeliyiz. Okan pas dağıtmasını mı bekliyor bu adamdan öncelikle hücum mu istiyor ya da savunma mı yapmasını istiyor daha çok ne bekliyor yani.

Hamza'nın cevabı: "İlk kampım bu benim, Okan hocam bana güveniyor, o güveni de boşa çıkartmak istemiyorum sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum, ee,ııhh, öyle yani."

Şimdi adamın sorduğu sorunun cevabı bu mu? Veya Hamza bu cümleyle ne anlatmış oldu, konuşmasa daha çok şey anlatırdı.

Okan gencleri ilk 11e monte etmeye calisir umarim. Sampiyonluk o durumda ikinci planda bile olabilir

Geri
Üst Alt