Haber Emmanuel Agbadou: “Bu tam bir rezalet, s****rim böyle işi!“

Emmanuel Agbadou: "Pozisyon asla penaltı değildi. Pozisyon zaten ceza sahası içinde bile değil. Hakemin VAR'a gitmemesi imkansız. Dürüstçe maç kazanarak da şampiyon olunabilir. Bu durum utanılacak bir durum. Olmayan bir şeyi icat etmeye gerek yok. Bu durum lig için kötü! Bu şekilde işlerin düzelmesi mümkün değil. Bu tarz kararlarla bu ligin iyi olması mümkün değil."

Emmanuel Agbadou: “Bu tam bir rezalet, s****rim böyle işi!“

Emmanuel Agbadou: “Bu boktan hakem ile bir yere varılmaz!"

Helal lan

İlk defa röportajda küfür eden gördüm, adam delirmiş resmen.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve bu hakem neredeyse her derbiye veriliyor

Emmanuel Agbadou: "Pozisyon asla penaltı değildi. Pozisyon zaten ceza sahası içinde bile değil. Hakemin VAR'a gitmemesi imkansız. Dürüstçe maç kazanarak da şampiyon olunabilir. Bu tam bir rezalet, s****rim böyle işi! Olmayan bir şeyi icat etmeye gerek yok. Bu durum lig için kötü! Bu şekilde işlerin düzelmesi mümkün değil. Bu tarz kararlarla bu ligin iyi olması mümkün değil."

Emmanuel Agbadou: “Bu boktan hakem ile bu lig bir yere varamaz!"

Sövmüş resmen la

Emmanuel Agbadou: "Eğer maçta gol olmazsa, maç 0-0 sona erer, ancak bu takımı sezonun son maçına kadar şampiyonluk için mücadele etmeye zorluyorlar!"

Aman saksocu baskanin kizar sana

göztepe maçında 90da penaltı çaldı. fener atamadı.

galatasaray maçında 40 dakika galatasaray lehine faul çalmadı. fener 90da attı.

kasımpaşa maçında 90da kırmızı çıkarttı. fener 90da attı. peşinden gol yedi.

bugün 90da penaltı çaldı. 90da yine fener attı.

bu sezon 4 maç. dördünün de skoru 90.dakikada fenerbahçe aleyhine. dördünde de maç dönsün diye imzası var.

Ulan sen zaten maçı vermek için elinden geleni yaptın, ben böyle kalas topçu görmedim, evet penaltı değildi ama herifler senin mallıklarında becerikli olsalar önceden maçı bitirirdi. Senin gibi mallar yüzünden her sezon ekmeklerine yağ sürülüyor, tam bir armut.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetimler gider o mallar önemli değil, camia nezninde bugünkü maçın buraya gelmesi iyi oldu bjk sövsekte çelme takıyordu fbye artık daha fazla uğraşırlar birbirleri ile. tek düşman gs kafasını bozmak lazım. ts ile kötü ettiler o ertuğrul salağı gidince ayar çekmek lazım.

Dikkat et kardeşim başkanın bu söylediklerini tasvip etmez

Birde herifler hile yaptiklarini kabul etmiyorlar ama yaptiklarini yüzdeyüz biliyorlar. Yinede bu sekilde sampiyonluga razilar. Bu sekilde bi camialar. Trabzonda yarista ve sampiyon olabilir. Tamam hepimiz gicigiz ama sampiyon olsalar söyle böyle kollandi ve haksiz yere oldu demez kimse, ancak bu kötü oyunla sampiyon oldu denir ama bunlar olursa herkesin haksiz yere olacagini biliyor. Bu sene dönen yüzyilin hirsizligi. 10 tane maci herifler ya penalti ya haksiz yere fazla uzatmayla veya kirmizilarla kazandilar. Her mac kollanma bu nasil adilik. Agbadou diyorki kollanmadan mac kazanamiyorlar bu sekilde nasil gelissin bu lig diyor, ettigi küfürleri gectim.

Geri
Üst Alt