Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Cevap: # Emmanuel Eboue | 4 Milyon £'a Galatasaray'a Transfer Olmak Üzere
Bence aldık bu adamı..
Bence aldık bu adamı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolda bekler cok onemli, Eboue ve dogru duzgun bir bek daha alirsak Arshavin, Forlan, Diego vs. gibi bir adam almak zorunda kalmayiz, iki bek ve gerekiyorsa bir orta saha ile bu isi hallederiz.
-------Baros/Elmander---------
Arda---------------------Kazim
--------Selcuk--Lass----------
------------Melo--------------
Bek---Servet--Ujfalusi---Eboue
-----------Muslera------------
Bu kadro eze eze, parcalaya parcalaya sampiyon olur.
Tabii yabanci sinirlandirilmasinin degistirilecegini ve 7+'li bir sey olacagini ongoruyorum kadroda... 6+'li bir sistemde Yekta, Ceyhun ve Sabri ile orta gobege Melo cekilerek bir seyler yapilabilir pekala.
Arda-Baros-Kazım
Sadece üç hücumcu var takımda bu takım gol atamaz. Türkiye ligi için aşırı defansif olmuş kadro.
Arda-Baros-Kazım
Sadece üç hücumcu var takımda bu takım gol atamaz. Türkiye ligi için aşırı defansif olmuş kadro.
atar kardeş merak etme her maçımız 1-0 2-0 biter ama biraz sıkıcı bir futbol olur.tabi 8.lik görmüş bir taraftar için bunun çokda önemli olduğunu sanmıyorum.![]()
atar kardeş merak etme her maçımız 1-0 2-0 biter ama biraz sıkıcı bir futbol olur.tabi 8.lik görmüş bir taraftar için bunun çokda önemli olduğunu sanmıyorum.![]()
gelirse ujfa stopere geçer sabri ilerde kazımla varyasyon rotasyon olayına girer...sağ açık ta rekabet canlılık neşe olur...Sağ bek eboue ve bazen ujfa ya nadirende sabritye emanet olur....Sağ taraf kusursuz olur...
solda arda var yedegi yok. sol bek hic yok