# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué

Niyeyse ben haaala Eboue gelecekse sağ açık oynamasını istiyorum Ujfa-Emmanuel sağ tarafı düşünemiyorum!

Eboue £3.5 milyon karşılığında Galatasaray'a transfer oldu!

emmanuel-eboue-wallpaper.jpg

Arsenal defender Emmanuel Eboue is expected to finalise a £3.5million transfer to Turkish giants Galatasaray next week, after not travelling with the 19-man Gunners’ squad to Portugal for tomorrow’s pre-season friendly against Benfica.

The 28-year-old Ivorian started just eight Premier League matches last term and does not feature in Wenger’s plans for the new season. Eboue, who is a popular figure within the club, would have likely found himself as third choice right-back for the new season after the summer signing of youngster Carl Jenkinson.

We told you last week that talks between Eboue and Gala had stalled after he rejected the contract terms offered to him, however his representatives have negotiated an improved deal which is likely to be accepted by the former Beveren player.

Meanwhile, Danish frontman Nicklas Bendtner is in talks with an unnamed European club over a permanent move, with Sky Sports suggesting that Stoke City have expressed their interest in the 23-year-old.

Manuel Almunia is the third player likely to head out of the Emirates Stadium exit door. Spanish clubs Atlético Madrid and Malaga have made tentative enquiries for the goalkeeper, although he could be made to play in the Reserves next season if no clubs make a suitable offer.

Kaynak: Eboue set for £3.5million Galatasaray move | Gooner Talk

Kısaca özetlemek gerekirse, gecen hafta Eboue'nin Galatasaray'a transfer olacagını duyurduklarını belirtiyorlar ve gelecek hafta icinde ise Eboue'nin Galatasaray'a gidecegini söylüyorlar. Bonservis bedeli 3.5 milyon Pound. Camiamıza hayırlı olsun.

Cevap: Eboue £3.5 milyon karşılığında Galatasaray'a transfer oldu!

Bu arada, Benfica ile oynayacakları hazırlık macına götürülmemis.

Lubeye 5. DALGA geliyor. Bu dalga lubeyi seve seve boğar İbrahim demedi deme :evilsmile:

Hayırlı olsun demek için birazcık erken :)

Umarım bu transfer gerçekleşir. Tam aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Kaynak resmi Arsenal sitesine bagli degil bunu biliyorsundur umarim.

Ama bu transfer olacak gibi, son iki seneyi unutmasi lazim cunku berbat oynadi, ve performansini artirmasi lazim.

bugün açıklanmalı .

Her yerde haberlerin peş peşe çıkması , maçlarda kadroya alınmaması , benfica maçına götürülmemesi bunlar iyi hoş ama yinede erken sanırım :)

Oyunculuğu konusunda değilde transferi konusunda daha önce negatif görüş bildiriyordum ama Liverpool macından sonra fikrim değişti.

Arsenal'de oynadığı ilk mactan beri takip ederim, muhtesem bir futbolcu. Arsene Wenger'in yeni maceralar arama sevdasına kurban gitti diyebilirim. Yoksa bugun de o takımda banko oynayacak kalitede bir oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kadroya katmıs olmakta ayrı bir mutluluk ve basarı.

Emeği gecenlere tesekkürler(darısı Lass'ın başına :D).

Güveniyorum , Bekliyorum , Sabırlıyım...

Expected diyo beklenilen.. buyuk ihtimal veren birsey kesin demiyor ama bencede transfer oldu

Hayirli Olsun

Nedir bu hayırlı olsun sevdası.Bi bekleyin adam imzalasın sonra hayırlı olsun dersiniz.Hemen hayırlı olsun demekten noluyo anlamıyorum.Sırf eboue için degil tamam eboue bize gelmeye yakın ama daha gazetede bi haber cıkıyo hemen hayırlı olsun yazılır bi durun yahu adam gelsin sora hayırlı olsun dersiniz sanki odul veriolar hayırlı olsun diyene:)

Hadi bakalım hayırlısı o zaman.

Uygun bir bonservis bedeline takıma çok şeyler katabilecek potansiyele sahip bir adamı kadromuza katmak üzereyiz.Geçen 3-4 sezona bakınca transfer hamlelerinde hem isim özellikle doğru isimleri getirmemiz bu renklere gönül veren herkes gibi benide çok mutlu etmekte.

Eboue simdiden EFSANE OLDU:) :) hayirlisi bakalim :D

Oyunculuğu konusunda değilde transferi konusunda daha önce negatif görüş bildiriyordum ama Liverpool macından sonra fikrim değişti.

Arsenal'de oynadığı ilk mactan beri takip ederim, muhtesem bir futbolcu. Arsene Wenger'in yeni maceralar arama sevdasına kurban gitti diyebilirim. Yoksa bugun de o takımda banko oynayacak kalitede bir oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kadroya katmıs olmakta ayrı bir mutluluk ve basarı.

Emeği gecenlere tesekkürler(darısı Lass'ın başına :D).

Takımın banko oyuncusuydu Sagna gelene kadar.Sagna geldiği an formayı kaptı ve bir daha vermedi.Eboue artık alternatif bir oyuncu oldu sol bek ve kanatlarda zaman zaman oynatıldı.O yüzden Arsene Wenger yeni bir macera aradığı için değil Sagna ondan daha iyi olduğu için formayı kaptırdı.Artık bir takımda banko oynamak istiyor olabilir.Bunun içinde en iyi takımlardan birisi biziz.

Artık bitti diyebiliriz herhalde.Hayırlı olsun.4 milyon Euro'ya iyi bir oyuncu alıyoruz.Sağ bek oynatırsın,sağ açık oynatırsın,orta sahada oynatırsın her türlü işimizi görür.

Artık bitti diyebiliriz herhalde.Hayırlı olsun.4 milyon Euro'ya iyi bir oyuncu alıyoruz.Sağ bek oynatırsın,sağ açık oynatırsın,orta sahada oynatırsın her türlü işimizi görür.

Ben KAP ve Resmi sitede tansferi gormeyince inanmiyorum :) Bir ay oldu ,cit yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt