# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

inş. transfer olur heryerde oynatılır yeter ki gelsin

Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Sagna'nın geldiği ilk sezon sağ önde oynadı, ikisi baya etkiliydi, ortasaha oynayacak oyunculara bağlı olarak sağ açık çok rahat oynayabilir.

Eboue bildiginiz cok yönlü joker oyuncularındandır da, bu adamı kadrosuna stoper veya sag acık olarak yazan arkadaslara istemeden de olsa baya bi gülüyorum:)

Amerika'yı yeniden kesfetmeyelim.
Sağ açık değil,sağ ortasaha oynayacak.2 kanatta da oynayan adamlar defansa ve ortasahaya yardım edecek,Fatih terim bu yüzden eboue yi çok istiyor.Tek forvet oynarsak sistemimiz 4-4-1-1 olacak.Çift forvet oynarsak 4-4-2.Kanatlar forvet gibi oynamayacak yani.

Eboue sağ açıkta baya oynadı. İyide oynadı. Defansif özelliklerine bakılırsa solda Arda varken sağda Eboue ideal bir 4-4-2 açığı olabilir arkasında Sabri ile beraber.

4-4-2 Bize gelmez en uygunu 4-2-3-1.

Eboue işini Resmiyete döksek bir an önce cok iyi olacak

Poşet e döndü bu transferde ha biran önce resmi olarak açıklasak...

Eboue sağ açıkta baya oynadı. İyide oynadı. Defansif özelliklerine bakılırsa solda Arda varken sağda Eboue ideal bir 4-4-2 açığı olabilir arkasında Sabri ile beraber.

Kazımdan kolay kolay vazgeçmez fatih hoca...

Eboue ısrarını anlamıyorum Hakan Balta'ya mahkumken.

Biri lütfen bana açıklasın bunu.

Ama Eboue'nin ne kadar iyi futbolcu olduğunu anlatmayın.

Niçin Hakan Balta'nın değil de Sabri ve Ujfalusi'nin mevkiine transfer yaptığımızı anlatın.

Yahu ben mi yanılıyorum yoksa takımın zaten en zengin bölgesi sağ bek mi?

Başka hangi as oyuncumuzun alternatifi var ki?

Melo'nun var mı? Yok

Arda'nın var mı? Yok

Muslera'nın var mı? Yok

Selçuk'un var mı? Yok

Baros'un var mı? Bence yok. Elmander iyi bir hücum oyuncusu ama leblebi gibi gol atacak bir adam değil.

Kazım'ın var mı? Yok

Hayır olanlar da mevkiyi doldurmaktan uzak.

Ama Sabri sağ bekte kimseyi aratmaz.

Bizm sol bekimiz yok. Yedeğimiz yok demiyorum bak, sol bekimiz yok. Boş orası. Gelen geçiyor. Neden Eboue??

Sol bekin boş olduğunu sen idda ediyorsun ben ediyorum. Hakan Balta, Servet Çetin bu adamlar FT nin has adamları yani oraya adam lazım olarak görmüyor haliyle. Sabriyi Okan Buruk rolunde kollanmak istiyor hoca bu sene, o yüzdende sağ kanat boşa çıkmış oluyor. Sebep bu doğrudur yanlıştır ayrı konu.

4-4-2 Bize gelmez en uygunu 4-2-3-1.

Eboue işini Resmiyete döksek bir an önce cok iyi olacak

4-2-3-1'i daha iyi becerdiğimiz ortada, ona katılıyorum ancak Eboue 4-4-2 oynayacaksak eğer benim açımdan anlam kazanan bir transfer olur. Aynı şekilde gündemde olan forvet transferi de. 4-2-3-1 oynayacaksak eğer bir forvet arkası alınmalı kesinlikle.

Sol bekin boş olduğunu sen idda ediyorsun ben ediyorum. Hakan Balta, Servet Çetin bu adamlar FT nin has adamları yani oraya adam lazım olarak görmüyor haliyle. Sabriyi Okan Buruk rolunde kollanmak istiyor hoca bu sene, o yüzdende sağ kanat boşa çıkmış oluyor. Sebep bu doğrudur yanlıştır ayrı konu.

4-2-3-1'i daha iyi becerdiğimiz ortada, ona katılıyorum ancak Eboue 4-4-2 oynayacaksak eğer benim açımdan anlam kazanan bir transfer olur. Aynı şekilde gündemde olan forvet transferi de. 4-2-3-1 oynayacaksak eğer bir forvet arkası alınmalı kesinlikle.

Arkadasın yazdıgı gibi düşünüyorum bende eboue degil sabri joker olucak bu sene cok alternatifli bir kadro kurmaya calısıyor terim Saha icinde bile degişken olabilicek sekilde. Playmaker mutlaka sart bu takıma O zaman arda ve selcuktan daha cok verim alırız.

Niçin Hakan Balta'nın değil de Sabri ve Ujfalusi'nin mevkiine transfer yaptığımızı anlatın.

Melo'nun var mı? Yok

Arda'nın var mı? Yok

Muslera'nın var mı? Yok

Selçuk'un var mı? Yok

Baros'un var mı? Bence yok. Elmander iyi bir hücum oyuncusu ama leblebi gibi gol atacak bir adam değil.

Kazım'ın var mı? Yok

Bizm sol bekimiz yok. Yedeğimiz yok demiyorum bak, sol bekimiz yok. Boş orası. Gelen geçiyor. Neden Eboue??

Bence Batu Han bey sol bek transferi seneye olur.Yanlış anlaşılmayayım dediklerinize katılıyorum.Seneye şampiyon olabilirsek zaten elimiz kuvvetli olacağından Servet ve Hakan Baltaya mecbur olmayacağız hele Hakan Baltaya özellikle.Oraya zaten Hasan Ali Kaldırım veya yabancı sol bek takviyesi olur.

Melo'nun var mı? Yok

Arda'nın var mı? Yok

Muslera'nın var mı? Yok

Selçuk'un var mı? Yok

Kazım'ın var mı? Yok

Ebuoe > Sabri+Uyfalusi

Bugün spormax'te Tottenham-Arsenal maçının tekrarı vardı izledim.

Eboue'nin, gelirse bize çok yararlı olacağını bir kez daha anladım.

Umarım bir sorun çıkmaz,gerçekleşir transfer.

284208_129223953838317_129211510506228_179657_4348960_n.jpg

yakışır :)

Bu adamın en çok neden gelmesini istiyorum, bu gökhan gönülü yere göğe sıgdıramayan fener medyası eboue'yi görünce ne dicek onu merak ediyorum. Tamam gökhan kötü topcu degil ama barca real bilmem premier lig abartıyorlar. Biraz gercekci olalım. Tuncay'da bir zamanlar böyleydi gördük sonradan ne oldugunu.

Arsenal'de Eboue üzüntüsü...

fft1mm1489193.jpg
Arsenal’ın, Galatasaray’ın Emmanuel Eboue için yaptığı teklifi kabul etmesinin ardından bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ada basınında çıkan haberlerde, bu duruma en çok Aresnalli futbolcuların üzüldüğü kaydediliyor. Eboue’nin soyunma odasındaki en büyük neşe kaynadığı olduğu belirtilirken, “Onun ayrılacak olması kesinlikle takım içerisindeki moralleri bozacak” yorumları yapıldı. kaynak:fotomaç

Cevap: Arsenal'de Eboue üzüntüsü...

biz sevinelimde arsenal üzüntüsünden gebersin.

Bu haber gecen hafta da cikmisti sanirim

Yazının sonunda bende de, Fotomaç üzüntüsü belirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt