# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboue

Umarım gerçekleşir bu transfer. Çünkü sabri'nin yeri garanti olduğu için kendini geliştirmeye pek niyeti yok gibi, hep aynı standart'ta ve bazen de o standartının altında.

Eğer eboue transferi gerçekleşirse sabri de biraz daha çalışır performansını geliştirir. Son 2-3 senedir yeri garanti diye hep aynı performansı sergiliyor. Biraz kendini geliştirmesi lazım onun için bu şart ;)

Sol bek için Marcelo ile görüşmelere başlanmış... olsa ne güzel olurdu.

Ya kusura bakma artık kimin geyik muhabbeti yaptığını anlayamadığım için soruyorum.Hakkaten görüşüyor muyuz Marcelo'yla?Haber kaynağı varsa eğer çok makbule geçer.

Sol bek öncelik olmalıydı transferde. Sol tarafımız çok zayıf. En çok aksayan bölge.

Televizyonda (NTV Spor'da) bir kişi Eboue'nin gündeme geldiğini ama zayıf ihtimal olduğunu söyledi.

Emmanuel Eboue bitti ama...

Fatih Terim'in en çok istediği futbolculardan biri de Arsenal'in sağ beki Emmanuel Eboue.

Terim’in Fildişili yıldız için Arsene Wenger’le de görüştüğü, ardından devreye giren yöneticilerin Eboue’nin işini bitirdiği belirtiliyor. Fakat son dedikodulara göre, Cim Bom’a gelmeyi kabul eden ve imza aşamasında olan Eboue transferine Ünal Aysal sıcak bakmıyor. Aysal’ın mali imkanları, sağ bek dışında bir bölge için kullanmaktan yana olduğu ifade ediliyor.

Fanatik

Cevap: Emmanuel Eboue bitti ama...

Fatih Terim'in en çok istediği futbolculardan biri de Arsenal'in sağ beki Emmanuel Eboue.

Terim’in Fildişili yıldız için Arsene Wenger’le de görüştüğü, ardından devreye giren yöneticilerin Eboue’nin işini bitirdiği belirtiliyor. Fakat son dedikodulara göre, Cim Bom’a gelmeyi kabul eden ve imza aşamasında olan Eboue transferine Ünal Aysal sıcak bakmıyor. Aysal’ın mali imkanları, sağ bek dışında bir bölge için kullanmaktan yana olduğu ifade ediliyor.

Fanatik

çok net bi sallama haber ünal aysal kendisi diyo futboldan anlamıyorum çok die ... Fatih hoca ben bi adam istiyorum dicek aysal da çıkcak yok oraya almayalım başka yere alalım dicek :D hee oldu fanatik tabi :D

bu sene avrupa yok yerli bir isimle durumu kurtabiliriz yada ujfalusi oynar orda

Eboue izledigim tum maclarda sag bek olarak görev yaptı sag acık performansı nasıl bir Keita etkisi yaratırmı ?

Eboue gelirse çok ciddi katkı sağlar.Kesin lazım bize böyle bir adam.

Sabri'den sonra Ujfalusi, sağ bek'te Maicon etkisi yaptı

hic gerek yok bu adama. kanat ve forvet lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt