# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué | 4 Milyon £'a Galatasaray'a Transfer Olmak Üzere

Kaçırmayın şu adamı bee...

Yahu neden bu kadar beklenir anlamıyorum..Bunun acelesi falan yok kardeşim..Bu nasıl pazarlıktır..3 gün değil,5 gün değil bir hafta olsun.2 hafta ,3 hafta pazarlık mı olur..Akıl var mantık var yahu..Olmuyorsada yaparsın açıklamanı bilgilendirirsin taraftarını..Kimse yok ligler ertelendi aceleye gerek yok falan demesin..ilerleyen dönemde hangi oyuncuyu alacaksın..avrupada ligler başlayacak..

Örnek olarak Adebayoru almak istiyorsan bunun fiyatı bellidir,oyuncununda görüşünü alırsın ger olumlu geldiyse verirsin teklifini yaparsın pazarlığını buda 3,5 günde hallolur..Yahu neden bu kadar beklenir..Bu kadar beceriksizlik olur mu.

En büyük ihtiyacımız solbektir.Eboue solbek oynayabiliyorsa ne ala ama bildiğim kadarıyla oynayamıyor.Hakan Balta ve Çağlar gibi vasıfsız adamlara dayanamıyorum artık.

neden hala solbek almayacağımızı anlamıyorsunuz,terim solbek almayacak bu kadar açık işte,

Sol bek ihtiyacımız yok... Her yeri yabancı ile doldurucak değiliz.. Elimizde yerli olarak en iyi 2 sol bek var.. Formsuz olmaları normal gecen sene takım olarak formsuzduk.. Hatta 3 senedir tık yok takım oyunu konusunda... Hakan balta'yı ben İnter macında begendim.. Terim ile formunu yakalarsa buraya solbek yazanalr utanç duyacaklar.

[video=youtube;-eT-qhiimTM]https://www.youtube.com/watch?v=-eT-qhiimTM[/video]

55.saniye çok komik yahu. Herkes aynı anda senkronize bir şekilde elini kaldırıyor :asd:

Türkiye de en iyi sağ kanat oyuncusu ünvanına aday olan isim....

Sol bek ihtiyacımız yok... Her yeri yabancı ile doldurucak değiliz.. Elimizde yerli olarak en iyi 2 sol bek var.. Formsuz olmaları normal gecen sene takım olarak formsuzduk.. Hatta 3 senedir tık yok takım oyunu konusunda... Hakan balta'yı ben İnter macında begendim.. Terim ile formunu yakalarsa buraya solbek yazanalr utanç duyacaklar.

Pehh yerli olarak en iyi 2 sol bekmiş. Yerli yoksa yabancı alcaksın kardeşim. Bu 2 adamı topla 1 adam etmez.

İlk 11'de 11 yabancı oynatamadığımızdan ötürü bazı bölgelerde yerli oyuncu oynamak zorunda sanırım.Değilmi?

Bir sol bek olsun yabancı,birde sağ bek alalım,bana kalırsa birde sağ açık alalımla olmuyor bu işler.

yine uzadı sakız gibi...

Arkadaşlar belki paket olarak alacağı ondan uzadı pazarlıklar.

Eboue - ARshavin gelecek =)

Eboue yerine bence o bölgeye kaydırılabilecek Ujfalusi de varken hem sol bek hem de stoper oynayabilen bir oyuncu ile anlaşmamız çok daha iyi olur.

Mesela bildiğim kadarıyla Heinze boşta. İkna edilip transfer edilebilirse takıma büyük katkı sağlayacağına eminim.

Eboue yerine bence o bölgeye kaydırılabilecek Ujfalusi de varken hem sol bek hem de stoper oynayabilen bir oyuncu ile anlaşmamız çok daha iyi olur.

Mesela bildiğim kadarıyla Heinze boşta. İkna edilip transfer edilebilirse takıma büyük katkı sağlayacağına eminim.

Heinze Roma"ya transfer oldu maalesef

En büyük ihtiyacımız solbektir.Eboue solbek oynayabiliyorsa ne ala ama bildiğim kadarıyla oynayamıyor.Hakan Balta ve Çağlar gibi vasıfsız adamlara dayanamıyorum artık.

Eboue solbek oynayabiliyor ki bir çok maç orda oynattı Wenger

Eboue'nin solbek oynayabilmesinin ne önemi var, solbek istesek solbek alırdık. Bu sezon orada Hakan Balta oynayacak, kabullenmeye başlasak iyi olur.

----------------Melo---------

---(Eboue)-----------------

--------- Selçuk----------

Arda---------------Arshavin

-----------Baros-----------

Fatih Terim Lass için "o bölgeye belki bir değil iki kişi düşünüyoruz" gibi birşey söylemişti.

Şahsi fikrim Eboue'nin Lass için bekletildiği...

Heinze Roma"ya transfer oldu maalesef

Buna üzüldüm kaçmaz fırsattı.

3 sezon çok rahat üst düzey top oynardı.

Zaten İtalya'da en iddialı takımlardan biri haline gelen Roma'ya transfer olması da bunun kanıtı.

Hakan Balta'nın en iyi performans gösterdiği zaman bile kötü futbolcu olduğunu iddia ediyordum, şimdi de en iyi performansında bile kötü futbolcu olduğunu söylerim. Sabri'de Ujfalusi de sağ bek mevkiinin hakkını Hakan'ın sol bek mevkiinin hakkını verdiğinden daha iyi verirler. O nedenle hem sol bek hem de stoper oynayabilen bir isim almak çok daha işlevsel olurdu.

Ya istemem mistemem dediniz kaçırdınız adamı hay allah yaa....

Gelecek.

"Transfer olmak üzere" derken elinde kalemle imza için bir haftadır bekliyor heralde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt