# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray, Eboue ile prensipte anlaştı

Mesajları okudum millet Sedat Doğan'a bağlamış da bence sadece o değil.

Adnan Öztürk de var bu işin içinde.Şimdi onu seviyoruz diye görmezden gelmeyin.

Sayın Rıza Demir,

Galatasaray Fatih Terim liderliğinde kupaları kazandıkça, ben ve benim gibiler tabi ki sevineceğiz, ama savunduğumuz şeyleri , hele hele Galatasaray'lılığımızı neden inkar edeceğimizi anlayamadım. Ben ve benim gibiler sadece sportif başarıyı değil; iyi oyun, alçakgönüllülük, rakibe saygı ve erdeme inandığımız için Fatih Terim'i eleştirmeye devam edeceğiz. Sizin de takımınızda bu nitelikleri görmek istediğinizden şüphem yok, sizden farkım Fatih Terim'in oynattığı oyunun bu niteliklerde yarattığı erezyona değmediğini düşünmemdir. Bu yüzden sizinle aynı düşünmüyorum diye bana kızmanıza, saldırmanıza gerek yok. Hepimiz takımımızı seviyoruz.

Bu belirttiğin tüm sıfatların Terim'deki "negatif" durumunu çok garip olmamış mı ? Bu dediklerin Terim'i eleştirmek için saçma ve yanlış kusura bakma. Bu lafa "ziya" denir.

Terim'in değişik bir kişilik olduğunu hepimiz biliyoruz. Böyle teknik adamlarla çalışmak kolay değil. Gülü seven dikenine katlanır ama kimse de Terim'e aşık olmak zorunda değil. Sevmeyen sevmez, o ayrı, sevmeyen de sevenden daha az Galatasaraylı değildir. Ben de Terim'in çoğu tavrını beğenmiyorum, ama adama karşı belli bir saygım var. O yüzden kimse kimseyi Terim'i sevmiyor diye eleştirmesin.

Sayın Rıza Demir,

Galatasaray Fatih Terim liderliğinde kupaları kazandıkça, ben ve benim gibiler tabi ki sevineceğiz, ama savunduğumuz şeyleri , hele hele Galatasaray'lılığımızı neden inkar edeceğimizi anlayamadım. Ben ve benim gibiler sadece sportif başarıyı değil; iyi oyun, alçakgönüllülük, rakibe saygı ve erdeme inandığımız için Fatih Terim'i eleştirmeye devam edeceğiz. Sizin de takımınızda bu nitelikleri görmek istediğinizden şüphem yok, sizden farkım Fatih Terim'in oynattığı oyunun bu niteliklerde yarattığı erezyona değmediğini düşünmemdir. Bu yüzden sizinle aynı düşünmüyorum diye bana kızmanıza, saldırmanıza gerek yok. Hepimiz takımımızı seviyoruz.

avatarın başlı başına tahrik kokuyor. raporladım. değişecek o avatar.

Sayın Rıza Demir,

Terim'in ne zaman rakibine saygısız olduğunu gördün. Bana örnek göster tamam dicem. İyi oyunu zaten konuşmaya gerek yok.

Liderlerin alçak gönüllü olması çok da önemli değil. Hatta bana kalırsa alçak gönüllü olmasın bile.

Erdem deyince, Terim oldukça erdemli bir insan.

Savunduğunuz şey bence tamamen kişisel.

Sayın Rıza Demir,

Bahsettiğin erozyon kısmını biraz açabilir misin?

hoş geldi diyebilirmiyiz?

Sayın Rıza Demir,

Ben ve benim gibiler sadece sportif başarıyı değil; iyi oyun, alçakgönüllülük, rakibe saygı ve erdeme inandığımız için Fatih Terim'i eleştirmeye devam edeceğiz.

İyi oyun : 1996-2000 arası sadece Galatasaray değil Türk futbol tarihinin en komple takımını hemen her maç güzel bir oyun sergileyerek yaratan Terim

Rakibe saygısızlık : Böyle bir olay meydana gelmediği için bulamadım

Cevap: # Emmanuel Eboué

Eboue de gelişme var mı renkdaşlar aldık diyebilir miyiz artık?

Evet artık net bir cevap bekliyoruz.

Sağ bek oynarsa Ujfalusi stopere geçecekki.Hazırlık maçlarında gördük Ujfalusi stoperde sıkıntı çekiyor esasında bunun nedeni anlayabilmiş değilim.Eboueyi tahminim hoca orta saha oynatacak gibi.Ama sağ bek düşünüyorsa Lassın gelme ihtimali artar bence.

Eğer söylenildiği gibiyse 4,5 milyona Ebueye burun kıvıran adamlardan bir halt olmaz..7 ye verseler takla atarak alırım Ebueyi...

Ünal Aysal'ın cevabı bekleniyormuş, transfer bitmiş normalde. Çok uzadı bu iş ya

Millet 10 milyonlara eften püften adamlar alırken biz 4 milyona eboueyi beğenmiyoruz

Bence transfer stratejisi ve bütçesi ile ilgili...Yönetim bir orta saha ve forvet düşünüyor..Eboue ekstra gibi gözüküyor...Ama bence çok gerekli bi adam...

transfer gorusmelerine izin veren baskan zaten ne onayi.

bencede çok uzayan bir transfer oldu,herşey bitmiş neden alınmıyor?fener ve bjknin durumu gözetleniyorsa buda yanlış,bize ne diğer takımlardan? al adamı kur takımı yönet sağlıklı futbol oynansın.bazı stratejileri anlamıyorum,zaten cluio ve stancu yollanacak alın eboue yi adam sağ kulvarın her yerinde oynuyor,olmadı ekstra sol bekdede oynar,neyin beklemesi neyin çekişmesi anlamak mümkün değil..

bencede çok uzayan bir transfer oldu,herşey bitmiş neden alınmıyor?fener ve bjknin durumu gözetleniyorsa buda yanlış,bize ne diğer takımlardan? al adamı kur takımı yönet sağlıklı futbol oynansın.bazı stratejileri anlamıyorum,zaten cluio ve stancu yollanacak alın eboue yi adam sağ kulvarın her yerinde oynuyor,olmadı ekstra sol bekdede oynar,neyin beklemesi neyin çekişmesi anlamak mümkün değil..

yorumlarını çok beğeniyorum renkdaş :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt