# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué

Ujfa bütün sezon o bölgenin temposunu kaldırabilir mi sence? :) Olsun, defansta Servet-Gökhan'dan biri yedek kalacak, bu bile yeterlidir benim için.

Ujfa tandemdeki teknik stoper rolünü de üstlenebilir eğer göbekte oynarsa. Evet savunmanın sağında hücum adına etkili işler yaptı ama stoper kökenli ne de olsa.

3 gündür aldığımızı yazıyorum zaten.

[video=youtube;LXmXp1nduIo]https://www.youtube.com/watch?v=LXmXp1nduIo[/video]

"Eboueeeee, Woooah, Eboueeee, Woooah, He comes from Africa, He's better than KAKA Ebouueee Woooah''

Ujfa'nın bndirmelerini göremeyeceğiz ama

Bindirmelerini göremeyeceksin ama defansın göbeğinden dikine çıkardığı topları oyun kurmasını göreceksin. Üstüne ebouenin bindirmelerini seyredeceksin :) Bizim ujfalusiye bekten çok stoperde ihtiyacımız var defansta oyun kuracak adam olmadan topa sahip olamayız.

aslında stoper alabilirdik amma geldiyse yine iyi hamle yapmış oluruz.

hazar_buyuka

Eboue yarin aksam Arsenal'in Benfica ile yapacagi hazirlik karsilasmasina dahil edilmedi. A.Wenger Eboue'nin ayrilacaginin sinyallerini verdi.

3 gündür aldığımızı yazıyorum zaten.

On gündür parlıyor bi anda eboue gsde haberi ardından biri çıkıyor yönetim şu anda askıya almış beklemede diyor ve unutuluyor aradan iki gün geçiyyor tekrar ebou gsde haberleri. Neyin nesi çözemedim futbolcu istiyor arsenal tamam diyor ama ortada resmi bir şey yok

Hayırlı olsun 2 eksik bölgeden birisiydi. Artık gereken tek oyuncu kaldı ofans. her iki kanatta görev alabilen.

On gündür parlıyor bi anda eboue gsde haberi ardından biri çıkıyor yönetim şu anda askıya almış beklemede diyor ve unutuluyor aradan iki gün geçiyyor tekrar ebou gsde haberleri. Neyin nesi çözemedim futbolcu istiyor arsenal tamam diyor ama ortada resmi bir şey yok

Kulüp içinden adamların takıldığı forumda Eboue Galatasaray'da dendi 3 gün önce.

hazar_buyuka

Eboue yarin aksam Arsenal'in Benfica ile yapacagi hazirlik karsilasmasina dahil edilmedi. A.Wenger Eboue'nin ayrilacaginin sinyallerini verdi.

sanırım portekiz'e de götürülmemiş..inşAllah bi an evvel resmiyet kazanır EBOUE transferi!..:o

Millet şaka mısınız ? Servet-Gökhan göbeğiyle mi oynayacağız bütün sezon? Hala ujfalusi iyiydi orda diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt