# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Muslera'da bir Alex degil :)

Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

nerde kaldi bu adam yav

bugün bizde oynasa sevinçten ağlarsın, mundar muhabbeti yapmayın. en sevmediğim şey.

İlla galatasaraylıyız diye fenerbahçedeki bütün futbolcuları alt seviye görmemek lazım. Bugün gökhan olmasaydı milli takımda sabri oynuyordu...

Bugün milli takımda hala Sabri oynuyor. Aç bak bakalım gökhan hangi önemli milli maçta takımda yer almış. Sabri Hamit ikilisi yıllardır o bölgede.

Ben gökhanı arada sırada görüyorum o da elemelerde azerbeycana yenilirken avusturayayı ermenistanı yenerken bosnayla berabere kalırken. Almanyadan 3 yiyip hiç atamazken. Belçika maçına son 15 dakika girerken. dünya kupası elemelerinde hüsranla biten iki belçika maçında oynarken. yenildiğimiz iki ispanya maçında oynarken.

haa aklıma geldi bi tane norveç maçında bizden biri sakatlanmış sanırsam onun yerine girmişti ilk yarıda bir asist yapmıştı yenmiştik norveçi deplasmanda. birde bu seneki içerde yendiğimiz belçika maçında bir asist yapmıştı.

o çok övdüğünüz gökhanın milli takım kariyeri bundan ibaret.

Bana Sabriyi yazdırmayın. Belki gökhan kadar teknik değil ama büyük maçların büyük oyuncusudur Sabri Kaptan.

hayırlı olsun ... umarım cok ama cok faydalı olur,transfer an itibari ile oldu deniliyor..

Hayırlı olsun :)

yeni oyuncumuzdur.

hayirli ugurlu olsundur.

(srfydn - 8 ağustos 2011 16:48)

Çok iyi bir futbolcu .Çok sağlam.Fm'de top geçmiyor gerçekten bu futbolcudan.

Hayırlı olsun

Alınmasına Muslera,Ujfalusi ve Seçuk'la ile birlikte en çok sevindiğim oyuncu.(Gerçi geriye de pek bir şey kalmadı galiba D:)

Hayırlı olsun, katkı yapmasını diliyorum.

Şeref Aydın demişken.. 2 gün önce Arda Turan hakkında böyle yazmış, gideceğini ima ediyor malesef..

arda turan - galatasaray sözlük

hakkinda yapilan veda klibini dolu gozlerle izledigim..

‪ARDA TURAN - Goodbye My Lover | Clip‬‏ - YouTube + ¤

son zamanlarda gazetelerde cikan haberlere gore gitmen muhtemel gibi gorunuyor.

ancak sunu bil ki bu taraftar seni cok sevdi aslan... kalsan da gitsen de cok sevecek.

insallah kalirsin. sahsen; son gunlerde gideceksin diye o kadar korkuyorum ki.. her gun videolarini izliyorum.

bizim, sari-kirmizinin sana ihtiyaci var. varsa ayrilma gibi bir ihtimalin, bizimle kal altin cocuk..

"Sadece çok küçük bir ihtimal oluştu o yüzden biraz duygusala bağladım onun dışında çok önemli birşey yok" dedi az önce.

Eboue faydalı olacaktır...

Hayırlı olsun en kısa sürede takıma katılması dileğiyle..

Takımın moral seviyesini de yükseltecek bir oyuncudur kendisi.. Gayet şen şakrak bir futbolcu.. Pozitif enerji önemli şey :) Hayırlı olsun demek düşer bize de..

Resmi aciklama yapildi da bizim mi haberimiz yok ?

Bugün gazetelerde transfer askıya alındı yazıyordu, şike muhabbetinin sonuclanması beklenicekmiş.

Eboue bize Drogba'yı getir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt