Riekerink'in performansını yeterli görmediği yeni transfer Emrah Başsan, Çaykur Rizespor'a kiralandı. (Hürriyet)
O ve alp YalmanBelliydi böyle olacağı.
Bunu kesin Mehmet Özbek denen futbol profesörü almıştır.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Oyuncuların hepsinin Süperlig den alınması ve tek Süperlig dışı olan transferin yerli bir oyuncu olmasından belliydi zaten.Bu da demektir ki, alınan oyuncular Rie'nin istedikleri dğl.
Yönetim kendi transferlerini yapıyor.
Bu da demektir ki, alınan oyuncular Rie'nin istedikleri dğl.
Yönetim kendi transferlerini yapıyor.
Oyuncuların hepsinin Süperlig den alınması ve tek Süperlig dışı olan transferin yerli bir oyuncu olmasından belliydi zaten.
Bu hamle de şimdi 100% kanıtladı hiç bir oyuncunun Riek Hocamın isteği doğrultusunda alınmadığını.
Bakkal bile yönetemeyecek adamlar kulüp yönetiyor.
Tabi ki istedikleri değil.Riekerink'i getirme sebepleri bu zaten.Ses etmesin,mütevazı olsun çok konuşmasın,eline de istediğin kadroyu ver oynatsın.Bir de üstüne üstlük yabancı olduğu için tam yönetim için biçilmiş kaftan.Yoksa transfer raporu verip transferde diretecek bir hoca olsa,en baştan getirmezlerdi.
Kendi parası olduğu için 1000 kere düşünüyordur birşey yaparken.Bakkal bile yönetemeyecek adamlar nasıl oteller zincirini yönetiyor,onu anlamıyorum.
bir kaç hafta sonra hocayı istifaya çağıracaklara dikkatli bak. Onlar Galatasaray hainleridir.
Kendi parası olduğu için 1000 kere düşünüyordur birşey yaparken.
Bizde savur babam savur nasıl olsa hesap soran yok.