Emrah Bayraktar

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
W0Bz3q.png

EMRAH BAYRAKTAR

Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu

Doğum Tarihi: 19.10.1976
Doğum Yeri: Adana

Hayırlı olsun. Umarım yararı dokunur.

Adamı iyi tanımıyorum ama birkac kere TV de yorumcu olarak yaptığı konuşmaları dinlemiştim. Aklı başında, bilgili bir kişi izlenimi bırakmıştı. Umarım faydalı olur.

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Yaklaşık 4.5 yıl önce kurduğum ve 8 ay öncede hiçbir beklenti içine girmeden kulüp bünyesine geçirdiğim @GSfutbolakademi hesabı +
Emrah Bayraktar ve Semih Sezerli denen ELEMAN'larıın istekleri sebebiyle elimizden alınmıştır. Çünkü açıkladıklarımız işlerine gelmedi
Bazılarına sözlerim nedeniyle bugüne kadar bazı şeyleri üstü kapalı yazdım hep. Asıl şimdi hesaplaşacağımız dönem başlıyor. Hodri Meydan

defol tinerci herif

Üç kağıtçı ve 80 IQ'lu tipi var adamda.

yetenekli gencleri bjkye vermeye calisir

Gökay renktaşıma yamuk yapan bize de yamuk yapmıştır. Tez zamanda hesabının sorulması dileğiyle kendisine kariyerinde başarısızlıklar ve bol kovulmalar diliyorum.

Ulan bu ülkede para dağıtmak için sektör yaratmak yetiyor.

Beni de Çim Geliştirme, Sulama ve Biçme Sorumlusu yapmalarını ve aylık 45.000TL talep ediyorum.

Nasıl olsa spor kulüplerinin malı deniz yemeyen keriz.

Ulan bu ülkede para dağıtmak için sektör yaratmak yetiyor.

Beni de Çim Geliştirme, Sulama ve Biçme Sorumlusu yapmalarını ve aylık 45.000TL talep ediyorum.

Nasıl olsa spor kulüplerinin malı deniz yemeyen keriz.
30 bin liraya yagverin olup musluğu açıp kaparim

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Yaklaşık 4.5 yıl önce kurduğum ve 8 ay öncede hiçbir beklenti içine girmeden kulüp bünyesine geçirdiğim @GSfutbolakademi hesabı +
Emrah Bayraktar ve Semih Sezerli denen ELEMAN'larıın istekleri sebebiyle elimizden alınmıştır. Çünkü açıkladıklarımız işlerine gelmedi
Bazılarına sözlerim nedeniyle bugüne kadar bazı şeyleri üstü kapalı yazdım hep. Asıl şimdi hesaplaşacağımız dönem başlıyor. Hodri Meydan

arka hikayesi nedir? ne olmuş bilgin varmı?

edit:Twitter daki hesaptan bahsediyorlar herhadle.

Son düzenleme:
arka hikayesi nedir? ne olmuş bilgin varmı?

edit:Twitter daki hesaptan bahsediyorlar herhadle.
Sahsen onu hatirlamiyorum daha ama forumda bu konuda cok bilgili olan bir renktasimiz vardi galiba, adi aklima gelmiyor :)

FM'deki Head of Youth Development'ın karşılığı olmuş arkadaş.

Geri
Üst Alt