Emre Akbaba Fenerbahçe'de İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük cimbomlu ehehhehehe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[B]serkan saydam[/B]‏ @[B]serkansaydam[/B]
Takip et@serkansaydam adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor’dan sonra Emre Akbaba ile de prensip anlaşmasına vardı. Sarı lacivertli kulübün resmi açıklaması bekleniyor.

muhabirlerde girmeye başladı.

abv yönetim. Her seyini birakip gelecek Adami bile alamadiniz. Hemde en lazim olan yere 10 no..

Tüm muhabirler fener diyor.

bizim tutunacak tek dalımız emre akbabanın gsli olması kaldı. o da bir yere kadar

O kadar dalavereden sonra sonu Alper Potuk gibi olacak. İki seneye Kayseriye kiralarlar.

Ne emre akbabaymış arkadaş , sanki ronaldo bana 3 aydır başka adam konuşulmuyor. Dünya üzerinde felaket yaşandı bütün futbolcular öldü sanırım. Alıp almamak sorun değilde bu yaşanırsa bu yönetimin olmayan kredisi -1'e düşücek. Valla şu mustafa cengize transefer döneminden sonra bir gram güven duymamaya başladım dursundan dahi kötü olduğunu düşünüyorum çok büyük bi bela ile baş başayız tek güvencem fatih terim onun varlığı rahatlatıyo beni.

Adam Fener'li yetkililere Galatasaray forması giymek istiyorum demiş.

Net bilgi yokken neden bu başlık açılmış. Asporu Fotomaçı geçtik arkadaş. Bsşlık Emre Fenerbahçe'de içerik net bişey yok.

Emre bu saatten sonra kime transfer olur çok önemli değil de arkadaş 20 yıldır Türk futbolunda öfkeye, kine sebep olan, 20 yıldır CL ön elemesinde elenip, tarafatarı Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu transfer ederek kandırmış pisliğin birisini devirmişsin, başkan olmuşsun daha gelir gelmez yapma işte şu hareketi, antipatikleşme daha ilk andan. Azizleşme işte.

Bütün takımlar ekonomik olarak zor durumda zaten, sen de zor durumdasın, 630 milyon euro borcun var, euro olmuş 7 lira hala fiyat artırıyorsun, araya giriyorsun. Senin parana da yazık bizimkine de yazık. Muhtemelen rotasyon oyuncusu olacak birisi için değer mi? Bence değmez.

Neyse alıyorsanız alın tepe tepe kullanın. Yeterki Emre, Barış, Berke, Ferdi'yi aldınız, Topal, Şener vs. var diye yabancı sınırı 7'ye düşsün falan demeyin de ne bok yiyorsanız yiyin. UEFA mali kriterlerden geçirince ağlarsanız seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt