Emre Akbaba: "Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum"

Ercan Kinay

Cezalı
Emre Akbaba: ''Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. Transferin son gününe kadar da bekleyeceğim. 3 haftalık bir süre var. Beklemek benim için sorun değil, yıllarca bekledim.'' ➤ Emre Akbaba'dan Galatasaray sözleri: ''Yıllarca bekledim...'' - Futbol Webaslan.com on Twitter
9c7506e023c6fc93c2e8e5c99744e889.jpg

Uzak diyarlarda Emre Akbaba
Parçalı giymek onun hayali
Bu saçma parasız,pinti başkanınla
Adı Aslantepe'dd saklı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin Allah'ına kurban. Bu düşüncedeki topçulara Euro üzerinden maaş versen de hak etmek için çırpınır durur.

Gelmek için çırpınan

Denayer
Akbaba

Eksiklerine rağmen bizi hakediyorlar. Böyle adamlar ile biz başarılı oluruz. Kaybettiğinde üzülen adam.

Emre madem bu kadar gelmek istiyor ve bizim ihtiyacımız var madem; hemen geldin. Belhanda danasıyla bu sezon bitmez arkadaşlar hayal kurmayın. O adamdan cacık olmayacak!

Bu adama bonuslarla beraber 5-6 verilecek herhold

Aslında emre en son almamız gereken oyuncuydu aysalib deyimiyle cilekti çünkü bizim en acil bölgemiz 8 numaraydi sonra ise stoper emre forvet arkası oynadığı için en son o alınmalıydı ama bunları hoca ve yanındakiler dusunemiyormu mesela ben hala anlamadım Henry neden aldık biz garryd gitmedi

Oyuncu satamadigimiz icin transferin gerceklesme ihtimali simdilik yok

Bu kadar istekli adam gelmek için faydalı olacak

Bu ADAM'A STERLİN üzerinden bile maaş versek olur.Karakterli sporcuya çok ihtiyaç var günümüzde.

Geri
Üst Alt