Emre Akbaba, Sivas Maçında 11'de Yok!

Arif Ulu

Baba Gündüz
resized_df610-e748fc81emreakbabaalanyaspor_1b6uy9cj6pr2i1t66ziilwk519.webp

Galatasaray, transfer çalışmaları kapsamında Aytemiz Alanyaspor forması giyen Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak istiyor.

Genç futbolcu da Galatasaray'a gelmek isterken kulüpler arasında bonservis bedeli konusunda henüz anlaşma sağlanamadı. Alanyaspor'un bu akşam Sivasspor ile oynayacağı maç öncesi de Emre Akbaba konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Futbolarena'da yer alan habere göre; Spor TotoSüper Lig'in 2018/19 sezonunda Alanyaspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Alanyaspor'da Emre Akbaba'nın bu karşılaşmada ilk 11'de görev alamayacağı öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transfer olup olmayacağı merak konusu...

Milliyet

Kesin geldi gözüyle bakacağım da kimseyi gönderecek gibi durmuyoruz zaten - 'deyiz Carole orayı temizler anca .

Oyuncu hakkında yorum alalım reis
İlk 11 oynar mı
Bende çoğu Galatasaraylı gibi yetenekli buluyorum altyapısını dışarda yemeside çok güzel olay ama benim herkesle zıt düştüğüm önemli husus bize gelmek için 40 takla atması .
Bende içten içe duygusal olarak sevindim tuttuğu takıma gelmek için çabalamasını ama öncesinde reel gerçekler ve sportif olarak bakınca bi kaç konuyada yazdığım gibi b*kunu çıkardı muhtemelen Alanya başkanını iyi yormuştur.
Misalen Şimdi biz Tolga Cigerciyi Stuttgart'a kakalamaya çalışıyoruz adamlar yıllık ücretinin tamamını ödeyip +2 milyon veriyor
Ama Tolga diyor ki ben doğup büyüdüğüm şehrin takımı Schalkeyi istiyorum diyor Schalkede sadece yıllık ücretini ödüyor.
Yabancılarda büyük topçulardada bu oluyor ama Türkiyede böyle bi topçuyla takım birbirini çok isterse işin sonu genel olarak bok oluyor.Güvenemiyorum kamil bu yüzden güvenemiyorum.

Ha ama bu kafa şişirmemi basite indirgeyecek olursak 11 de Belhanda mı Akbaba mı ? Kesinlikle Akbaba
Belhanda takımdan gitse de mi Akbaba ? Daha da kesinlik kazanmış şekilde akbaba

Geri
Üst Alt