Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.730
- 21.742
- 3.553
polyanacılık diyosun,o zaman aç bak kulüp doktoru ne demiş?forumdaki cogu kişi de benim gibi 3 hafta dedi,bundan yola çıkarak.fernando kendisi izin isteyip ülkeisne gitti daha iyi tedavi olmak için.ben emre için sadece tahminde bulundum,okan buruk örneginden yola çıkıp.oynadıgı süre boyunca pek bi halta yaramadı zaten.dönerse ne katkı verir bilinmez.herkes tahminlerde bulunuyo.kaldıki ben doktor acıklamasına ya da örneklere göre tahminde bulunuyorum.benim söyleidğim herseye polyanacılık demek ne bileyim artık sıktı biraz
3 hafta diyen yok. Emre ile ilgili bir haber de yok şu an. 3-4 hafta da olabilir, 2-3 ayda.
Fernando 3 hafta demedi kimse bu arada. En az 2 ay diye yazıyordu çoğu kişi ki 3 ayı geçkin sürdü sonra.
Futbolcu fizyolojisinden tutun, ödeme, kas yapısına, kemik hasarına ve tipine kadar bir çok parametre olan bir şey sakatlık.
Öyle üfürükten bilgiler ile şu kadar sürer diyemezsin. Doktorlar bile diyemiyor tam. Ama ciddi bir sakatlık demiş, ameliyattan sonra süreç hakkında net konuşabiliriz demiş. Buradan zaten 20 günde dönemeyeceğini de anlayabilirsin öyle kolay kolay.