Emre Akbaba, Yarın Ameliyat Edilecek!

polyanacılık diyosun,o zaman aç bak kulüp doktoru ne demiş?forumdaki cogu kişi de benim gibi 3 hafta dedi,bundan yola çıkarak.fernando kendisi izin isteyip ülkeisne gitti daha iyi tedavi olmak için.ben emre için sadece tahminde bulundum,okan buruk örneginden yola çıkıp.oynadıgı süre boyunca pek bi halta yaramadı zaten.dönerse ne katkı verir bilinmez.herkes tahminlerde bulunuyo.kaldıki ben doktor acıklamasına ya da örneklere göre tahminde bulunuyorum.benim söyleidğim herseye polyanacılık demek ne bileyim artık sıktı biraz

3 hafta diyen yok. Emre ile ilgili bir haber de yok şu an. 3-4 hafta da olabilir, 2-3 ayda.

Fernando 3 hafta demedi kimse bu arada. En az 2 ay diye yazıyordu çoğu kişi ki 3 ayı geçkin sürdü sonra.

Futbolcu fizyolojisinden tutun, ödeme, kas yapısına, kemik hasarına ve tipine kadar bir çok parametre olan bir şey sakatlık.

Öyle üfürükten bilgiler ile şu kadar sürer diyemezsin. Doktorlar bile diyemiyor tam. Ama ciddi bir sakatlık demiş, ameliyattan sonra süreç hakkında net konuşabiliriz demiş. Buradan zaten 20 günde dönemeyeceğini de anlayabilirsin öyle kolay kolay.

Sen boş atmayı bırak asıl.

Fernando ile ilgili yapılan açıklama yanlıştı, sakatlık bilgisi doğru verilmediyse kimse doğru öngöremez.

Her halta pesimistliğin kralını yapıp bir de utanmadan millete bok atıyorsun.

Git Giroudlu Kompanyli kadrolar kur.

Umut vermek daha tehlikeli pesimistlikten ve kontrolcülükten. Ha temel de ikisi de aynı bok da neyse.

Ee, ben de bunu diyorum zaten. Doktor bile emin olamıyor çok daha fazla bilgiye rağmen. Ona da ciddi demişti.

Biz burada 2-3 hafta, 2-3 ay diye sıkıyoruz.

Ben kendime de çuvaldızı batırırım. O da benim hatam, pesimistlik de çığır açmak. Kendimde gördüğüm ve düzeltmem gereken bir eksiğin başka türlüsünü başkasında görüp eleştirmem, karşımda ki insanın kötülüğüne değil aksine takıntı çemberinde kaybolmasın diye iyiliğine.

Umut vermek daha tehlikeli pesimistlikten ve kontrolcülükten. Ha temel de ikisi de aynı bok da neyse.

Ee, ben de bunu diyorum zaten. Doktor bile emin olamıyor çok daha fazla bilgiye rağmen. Ona da ciddi demişti.

Biz burada 2-3 hafta, 2-3 ay diye sıkıyoruz.

Ben kendime de çuvaldızı batırırım. O da benim hatam, pesimistlik de çığır açmak. Kendimde gördüğüm ve düzeltmem gereken bir eksiğin başka türlüsünü başkasında görüp eleştirmem, karşımda ki insanın kötülüğüne değil aksine takıntı çemberinde kaybolmasın diye iyiliğine.
Fernando mevzusundan vurmak mantıksız, adamın futbol hayatını bitirecek sakatlığı ikinci devreye yetişir diye servis etmişlerdi hatırladığım kadarıyla.

3 hafta diyen yok. Emre ile ilgili bir haber de yok şu an. 3-4 hafta da olabilir, 2-3 ayda.

Fernando 3 hafta demedi kimse bu arada. En az 2 ay diye yazıyordu çoğu kişi ki 3 ayı geçkin sürdü sonra.

Futbolcu fizyolojisinden tutun, ödeme, kas yapısına, kemik hasarına ve tipine kadar bir çok parametre olan bir şey sakatlık.

Öyle üfürükten bilgiler ile şu kadar sürer diyemezsin. Doktorlar bile diyemiyor tam. Ama ciddi bir sakatlık demiş, ameliyattan sonra süreç hakkında net konuşabiliriz demiş. Buradan zaten 20 günde dönemeyeceğini de anlayabilirsin öyle kolay kolay.

Fernando en az 3 hafta yok

1538219292091.webp

medya böyle haber gecti.yener ince fernandoyu ameliyat etmiycez demiş,kampta bakacagız demiş.fernando kendisi özel izinle gitti.yalan bilgiyle konusmuyorum.kaldıki forumdaki kimse doktor değil.benim tahminlerimi de bu kadar önemsemeyin

Ya beyler saçmalamayın ayağı kırılan 3 ayda maça çıkıyor parmağındaki kırık direk destek bölgesi değilse 1 ay sonra idmanlara başlatır. Milli takım arasını 4 hafta düşünmüştüm 3 hafta oluyor, Kasım ayının başlarında idmanlara başlar.

4 lig maçı 3 cl maçı kaçırır gibi verilen sürelere göre

Ya beyler saçmalamayın ayağı kırılan 3 ayda maça çıkıyor parmağındaki kırık direk destek bölgesi değilse 1 ay sonra idmanlara başlatır. Milli takım arasını 4 hafta düşünmüştüm 3 hafta oluyor, Kasım ayının başlarında idmanlara başlar.
İşte buna mantık diyoruz
O zaman başı ağrıyan da 2 hafta uzak kalsın sahalardan
8 falan çok fazla 5hafta gibi düzelir

Emre için en iyisini ummaktan başka çare yok.

Melo için tekerlekli sandalyeye mahkum kalabilir, sezonu kapattı laflarını duymuştum adam zımba gibi döndü şampiyon yaptı takımı.

Inşallah Emre için de her şey yolunda gider, olabilecek en çabuk sürede geri döner. Ameliyat sonrası daha kesin açıklamalar gelir. Şimdilik 1.5 ay yok gibi düşünelim.

Fernando mevzusundan vurmak mantıksız, adamın futbol hayatını bitirecek sakatlığı ikinci devreye yetişir diye servis etmişlerdi hatırladığım kadarıyla.

Bam teline basacak örnek verememişim.

Daha genel geçer konuşmak lazım evet. Somut bir şeyi, ifade etmek için illa örnek vermek gerekmiyor. Bu refleks yorucu bir şeye dönüştü ve antipatik yapıyor beni zaten.

Neyse verdiğim mesajın alındığını umuyorum. Kötü bir düşünce ile kırmak için yazmadım @Sergen Zeren. Ama takıntı derecesinde duygusallık mantıksızlık ve takıntıya götürür. Ben de proses tersten işliyor. Senin de tam tersi. Aynı halt. Kurtulmak lazım diyorum.

10 gün deniyor ya daha başlangıç.

Bu adam bir kere sakatlanınca 2 ay ortadan kaybolan adam. Daha kaç maç böyle olacak kim bilir.

Geçen sene 2.5 ay + yaz kampına sarkan sakatlık yaşamış adam hoca söyledi.

Ve bu kroniği tek santrafor yaptık sezon başlarken.

Yatacak yerleri yok 3 kuruş uğruna 50-60 Milyon Euro'luk yatırımı riske atanların. Küçük zekaları almıyor bunu.
Ffp varken yönetime laf söylemek cidden saçmalık. Taraftar baskısı ile Emre Akbaba alınmasaydı forvet alınırdı zaten. Sadece verdikleri demeçler amatörceydi. 3-5 kuruş uğruna olan birşey yok.

okanın da bas ayak parmagı kırılmış emre gibi.koşmama engel değil diyor.34.dakikadan sonra

Bam teline basacak örnek verememişim.

Daha genel geçer konuşmak lazım evet. Somut bir şeyi, ifade etmek için illa örnek vermek gerekmiyor. Bu refleks yorucu bir şeye dönüştü ve antipatik yapıyor beni zaten.

Neyse verdiğim mesajın alındığını umuyorum. Kötü bir düşünce ile kırmak için yazmadım @Sergen Zeren. Ama takıntı derecesinde duygusallık mantıksızlık ve takıntıya götürür. Ben de proses tersten işliyor. Senin de tam tersi. Aynı halt. Kurtulmak lazım diyorum.
ben normal yorumu mu yaptım sen yanlıs anladın boşver unuttum bile

Geri
Üst Alt