Emre Akbaba'dan Kötü Haber!

tahmin ettiğim gibi ayak bileği kırığı değil bu distal crus kırığı , sevindirici bir haber bunun iyileştirmek çok daha kolay ama ameliyat olacak be platin takılacak bir süre.

emrenin ayağının kırıldığı pozisyonlar geçen hafta bir genç oyuncunun ayağının kırılması birebir aynı sakatlık sayılır

Başkan az önce kaval kemğinin kırıldığını söyledi. Çok geçmiş olsun. Maç 2-1 olduğunda internetim gitmişti, eve vardığımda maçı kazanmışız ama sevinemedim haberi duyunca. Çok üzücü. Bir futbolcunun başına gelebilecek en berbat sakatlıklardan birisi galiba. Umarım en kısa sürede toparlar, güçlenir, sağlıklı bir şekilde sahalara döner.

Tweetin altında atılan mentionlar oruç bozdurucu..
Maalesef abi, bu ülkeden ne yazık ki bir bok olmaz, bunu seçim falan da değiştirmez.

Bu ülke insanlığını yitirmiş. Soran olursa Müslüman ülkeyiz deriz ama yaradılana karşı fiziki veya sözlü en pis eylemler de bizim ülkemizde.

Maalesef abi, bu ülkeden ne yazık ki bir bok olmaz, bunu seçim falan da değiştirmez.

Bu ülke insanlığını yitirmiş. Soran olursa Müslüman ülkeyiz deriz ama yaradılana karşı fiziki veya sözlü en pis eylemler de bizim ülkemizde.
Bunun siyasi görüşle de dini inançla da alakası yok.İnsan değiller insan..

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Okan' ın Soner tarafından biçilmesini hatırladım ki bunca yıllık futbol takipçiliğimde açık ara en çok üzüldüğüm olaydır...

Ayak kırılması büyük bi sakatlık ancak çapraz bağ kopması,aşil tendonu kopması ya da bilek kırılması çok daha ciddi ve iyileşme süreci çok uzayan sakatlıklar.Geçmiş olsun umarım kısa zamanda kavuşur sağlığına.

Ondan bahsediyorum işte, insan olamadıktan sonra seçim ile bir şeyler değişse ne olur Müslüman olsan ne olur. Daha dinimizin yaradılanı yaradan dan ötürü sev say lafını bile yaşayamıyoruz.
Daha olayın içerisindeyim bi de üstüne oruç olunca okuduğumu anlayamadım.İnsanda önce vicdan olmalı..

Bu herif gerekiyorsa 1 sene futbol oynamamali hayvan sekilde guclenip geri gelmeli. Sakatlanmasinda sucu yok topa mudahele etti ki dogru bir mudaheleydi rakip direkt bilegine cok seet tekmeyi gecirdi. O sut ile toplar 80 km ustune cikiyor dusunun tekmenin siddetini.

Geçmiş olsun Emre. Yaşadığın son sakatlık olur inşallah.

cok cok gecmis olsun... Futbol hayati bitmediyse iyi.

icim gitti...hepimiz uzuluyoruz. gonul verdigi takima transfer oldu basina gelmiyen olmadi neyse..

Buradan ekstra anlayacagimiz transferi yilan hikayesine cevirip sidik yarisi yapmamamiz gerektigi. Oyuncuyla konusup anlasilsa bu sene emre sov yapardi bizde sene sonu imza parasini verirdik. Bir transfer alanya-galatasaray-emre ucgenini nasil etkiledi goruyoruz. Yatacak yeri olmayan bazi kulupleri geciyorum bu isi artik profesyonellestirmek lazim. Seneye aliriz bizi bekle bitti bu kadar. Devre arasinda gerekiyorsa iyilik sebebiyle 1 milyon euro falan bonservis verip alirsin

Aglatti

Hayal gibi basladigi sezonun kabus gibi gecmesi psikolojisi adina uzucu

Umarim yazin kendini kanitlamak adina hirslanir. Muhtesem bir geri donus hikayesi olabilir onunki

Geri
Üst Alt