Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.405
- 49.789
- 3.133
Geçmiş olsun.Allah şifa versin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahmin ettiğim gibi ayak bileği kırığı değil bu distal crus kırığı , sevindirici bir haber bunun iyileştirmek çok daha kolay ama ameliyat olacak be platin takılacak bir süre.
Maalesef abi, bu ülkeden ne yazık ki bir bok olmaz, bunu seçim falan da değiştirmez.Tweetin altında atılan mentionlar oruç bozdurucu..
Bunun siyasi görüşle de dini inançla da alakası yok.İnsan değiller insan..Maalesef abi, bu ülkeden ne yazık ki bir bok olmaz, bunu seçim falan da değiştirmez.
Bu ülke insanlığını yitirmiş. Soran olursa Müslüman ülkeyiz deriz ama yaradılana karşı fiziki veya sözlü en pis eylemler de bizim ülkemizde.
Ondan bahsediyorum işte, insan olamadıktan sonra seçim ile bir şeyler değişse ne olur Müslüman olsan ne olur. Daha dinimizin yaradılanı yaradan dan ötürü sev say lafını bile yaşayamıyoruz.Bunun siyasi görüşle de dini inançla da alakası yok.İnsan değiller insan..
Daha olayın içerisindeyim bi de üstüne oruç olunca okuduğumu anlayamadım.İnsanda önce vicdan olmalı..Ondan bahsediyorum işte, insan olamadıktan sonra seçim ile bir şeyler değişse ne olur Müslüman olsan ne olur. Daha dinimizin yaradılanı yaradan dan ötürü sev say lafını bile yaşayamıyoruz.
Eyvallah Allah kabul etsin.Daha olayın içerisindeyim bi de üstüne oruç olunca okuduğumu anlayamadım.İnsanda önce vicdan olmalı..
Teşekkür ederim renktaş, hepimizin..Eyvallah Allah kabul etsin.
Aglatti
Hayal gibi basladigi sezonun kabus gibi gecmesi psikolojisi adina uzucu
Umarim yazin kendini kanitlamak adina hirslanir. Muhtesem bir geri donus hikayesi olabilir onunki
turgay demir kudurdu reis, zuahaha