Emre Akbaba'nın Fiyatı Belli Oldu

2 bilemedin en fazla 3 Milyona bitmeli bu olay. Emre bizim öyle aman aman illa almamiz gereken bir adam degil, yani muhtac degiliz mecbur degiliz.

Alanya ya rest cekersin ya 2-3 Milyona ver ya da kisin kontratina 6 ay kala ön protokol imzalayip 2019 da bedava aliriz siz bilirsiniz dersin. Ayni hatayi Tolga da yaptik, Eren de yaptik, Donk da yaptik ama hala akillanmadiysak yuh yani.
akıllanmayla alakası yoktu o transferlerin. komisyon kazıklarıydı . bizde hırsız biter mi ? niye bu kadar borca boğulmuşuz sanki.

Ligde alınacak tek yerli futbolcu gerçekten ama fiyatı maksimum 3 mil. € çok isterlerse takasla 1-2 işimize yaramayacak topçu daha verelim ama 5 mil. € çok fazla seneye sözleşmesi bitiyor adamın ...

İyi topçu bence terim sever böylesi gençleri makul şartlarda (2 milyon + eren vb. ) alınabilir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz T. ile birlikte ligde kaliteli yerlilerden biri. Fransa çıkışlı olması da 1 diğer avantaj. Ben çok beğeniyorum. Çok işimize yarar.
2M + elimizdeki çer çöplerden birkaç tane verelim bitsin bu iş.

5 milyon euroya zaten bir zahmet bjkye gitsin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fikret Orman daha geçen gün CL'de yokuz bütçe kısmak zorundayız gibi bir açıklaması var Emre Akbaba'ya 5 verirlerse diğerlerine ne verecekler :D

Ünsal Göztepe maçına bilet ayarlar mısın?Yönetim sizi bilet bakımından mahrum bırakmıyor.
ben bilet dağıtan biri değilim
zaten tribün as tayfa hariç kimse gitmez
yönetim sahte taraftara değil
takıma destek olana bilet veriyor
heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Geri
Üst Alt