Emre Akbaba'nın Maliyeti Açıklandı

ya arkadas sizdeki tatminsizlik içinizdeki kavga bitmedikce abartmıyorum messi gelse maasını sponsor ödese yuh ulan okadar maasmı verilir dersiniz.

alanyada ne kazanıyordu en kötü 1m veya 1250 verılse kabul etmeyecekmıydı okadar gslıyım falan dedı oyuncuya karsı varsa menajerıne karsı elın guclu ki şu yoklukta bunlar bile acayip rakamlar su dönemde bzim için

Kazığı yağlayıp yağlayıp soktular niye beğenmiyorsunuz diyorsunuz bu nasıl Gs çocuğuysa artık neyse inş şu faslı gider de ordan az para gelir dengeyi sağlarız.

3x1.75= 5.25+4= 9,25€
Bugünkü kurla 9,25x6,90 = 63,825.000 TL

Maçbaşı+primler+vs hariç 3 yıllık toplam TL maliyet...

Dk5SwWnXgAEi1to.jpg

yakışmış forma,belhanda'yı pistten alalım

Mac basi olmamasi guzel , yani ekstradan para odenmeyecek , fakat stopaj filan once cepten cikip sonra alt yapiya gidecek

ben 4 sene bekliyordum sozlesmeyi , 100 milyon maliyet bicmistim ama o kadara cikmamis . Fegouli ye 4,5 sene sozlesme yapmistik sanirim , 3 biraz az geldi

3+1 olabilirdi mesela

Bu arada değil 1.750 Milyon € 800 Bin € bile versek Belhanda gitmediği sürece mantıksız bir transfer olacaktır benim gözümde .
Belhanda gibi iş yapmayan yıllık dünyanın parasını kaldıran bi adamla aynı mevkide oynayan birine 4 Milyon € bonservis verme lüksümüz yok.

Belhanda aslında 8 numara oyuncusu oraya çekilebilir. Emre - Belhanda oynayabilir

Yaw arkadas neden hic basariya endeksli sözlesme yapilmaz? Sukadar mac yaparsan bu kadar bonus alirsin. Sukadar asist yaparsan bonus alirsin diye. Hemen yillik net maasi verirsin ? Tek iyi tarafi mac basi yok

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.7 Mio Tarik
2.2 Eren
2.2 Tolga
3 Selcuk
3.2 Belhanda
Bu Cöpler gitmeden kimse kabul etmez. Seneye elimiz rahatlar, ilk 4ün kontratlari bitiyor

Demek istediğini anlıyorum ama onlarda yanlış yaptık diye yanlış yapmaya devam edemeyiz.

Geri
Üst Alt