Emre Akbaba'nın Sözleşmesi Dondurulacak

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
QTOb1IhqyE2QN5Bn36PxIQ.jpg

Galatasaray, gelecek sezon forma giymesi zor görünen Emre Akbaba'nın sözleşmesini dondurma kararı aldı.

Galatasaray yönetimi, Rizespor maçında sağ ayağı 3 yerinden birden kırılan Emre Akbaba'nın sözleşmesini dondurmaya hazırlanıyor.

Pazar günü ameliyat olan 25 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezonun neredeyse tamamını kaçırması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin kabul etmesi durumunda Emre'nin sözleşmesini dondurmayı planladığı öğrenildi. Bu durumda yıldız futbolcunun sözleşmesi 2022 yılına uzayacak.

Milliyet

bunu anca oyuncu kabul ederse yapabilirsin.. Futbol hayati tehlikede olan bir kisi icin hic bir elestiri yapilamaz. kendi takdiri.

Para almadan ne yapacak zavalli herif

Boyle bir sey yaparsa helal olsun. Hasta GSli olmanin artilari

Sonucta topculuk 32-34 yasina kadar kazanabildigin bir meslek, o yuzden o zamana kadar kazandigin her kurus onemli

Para almadan ne yapacak zavalli herif

Boyle bir sey yaparsa helal olsun. Hasta GSli olmanin artilari

Sonucta topculuk 32-34 yasina kadar kazanabildigin bir meslek, o yuzden o zamana kadar kazandigin her kurus onemli
Kontrati uzatildiginda maasi yükselir belirli bir miktara bence.
Bir de türkiye de nasil bilmiyorum ama Almanya da bir oyuncu 3 ay dan fazla sakatlanirsa, Maasin belirli bir kismini Sigorta ödüyor. Yani atiyorum 1 mio yerine 150 -200bin alir ama o nu da sigorta ödüyor iste

Böyle bir seye gerek yok, gerek olacagini da sanmiyorum.
Kulüpler oyunculara sigorta yaptiriyor diye biliyorum ama Türk kulüpleri bu konuda ne kadar profesyonel ondan emin olamadigim icin kesin konusmak yanlis olur.

Türkiyede uzun sakatlik durumunda maasi kim ödüyor? Oyuncularin burda ekstra sigortalari oluyor, cünkü 6 hafta sakatliktan sonra takimdan tüm maasini alamiyorlar sözlesmede ekstra madde yoksa.

Yabancı olsa, sınır sebebiyle diyeceğim ama o da değil. Belki maaş tablosundan düşmek istiyorlardır.

Maaş tablosundan düşürüp dışardan parasını alır.

Konunun yine paraya gelmis olmasi ne garip dimi?

Tipki olumun ardindan gelen yuklu vasiyet gibi

Olum futbolcular 1 yil para almasa bile kral gibi yasarlar taktiginiz konuya bakin

Geri
Üst Alt