Emre Belözoğlu: "Bugünlere gelmemi sağlayan Galatasaray'dır!"

gel yardimci td olarak basla, belki kabul edebiliriz seni yeniden

Neyin yaşaması bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adnan Polat da anlattı bu hikayeyi, istemiyorum dememiş. "Biz senin masrafını şu anda karşılayamayız" demil

Yalnız Emre'nin adam gibi adam olduğunu sözünün eri olup Türkiye'ye dönmek istediğinde ilk bize gelmek istemesinden net bir şekilde anlayabiliriz.

Umarım ileride yollarımız tekrar kesişir Aslan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

emre ile ilgili fikrimi yazdim , artik olmaz dikis tutmaz bu is ... fakat bugun bu basliklarin biraz makara biraz ciddi acilabilmesi de emrenin fenerden ayrilip basaksehire gitmesi ve orada bir de fenere karsi aldiklari skorlar ve emrenin tavirlaridir

bu tip adamlar ileride ne yasayabileceklerini hesaba katmadan buyuk buyuk konusur ,fakat sonra bunun altinda kalirlar

klupler de bu adamlar palazlanmadan once ez gec politikasi uygularlar , sonra adamlar biraz diklenince camialarca hain edilmeye calisilirlar

emre de , baska o donemden oyuncular da camiada futbolun icinden gelen yoneticiler olarak kariyer yapabilirlerdi ama bu olaylar yuzunden camiasiz kalacaklar , bunda kendilerinin de , kluplerin de , seyircilerin de kabahati var

bir an fenerde hiç oynamadığını düşünün..
sergenle birlikte izlediğim en iyi orta sahalardan biridir..
beceriksiz faruk başkan yönetimi genç bir süperstarın sözleşmesini uzatmayıp intere kaptırıyor sonra taraftara yem olarak atıyor..
hadi emreyle okan hain..
ribery demi hain?
senin elinde emre gibi o dönemin çok çok gözde bir futbolcusu varsa sen ne yapıp edip sözleşmesini uzatacaksın..
ve yine beceriksiz adnan polat başkan sayesinde de o zaman 6 yabancı kuralının olduğu dönemde emreyi bedavaya almak varken gurur yapıp almayacaksın ve ezeli rakibine kaptıracaksın..
emre fenerde çok kupa kazanmadı belki ama çok şeyler kattı..
gidişi de dönmeyişi de bizim o zamanki başkanlar yüzünden oldu..
sabriye verdikleri değerin yarısını emreye verseydik keşke..
adam belki çirkef adam belki karektersiz ama adam topçu..
şeyimin efendisi selçuk mu çirkef emre mi?
yüz bin defa emre..!

Bu şerrefsiz gelsin ben taraftarlığı bırakırım.
Pisliğin teki

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

aslinda bu konunun kokeni baya eskiye dayaniyor , tam olarak emre ile ilgili bir konu da degil zaten .. eskiden "bu klupler olmasa mahallede top oynardiniz.." dusuncesi hakimken , simdi oyuncular sisti ve "biz olmasak bu kluplerin basarilari olmazdi" ya dondu .

emre ,okan gibi oyuncular bu surecin gecis donemine denk geldiler ... "emre GS de emre oldu" lafiyla adamin sozlesmesi uzamasa da nasisa bizim cocugumuz dendi , ama yabanci klupler de geldi dedi ki "bizi klubunuze para odetmeyin , farkin bir bolumunu size verelim" ...

hangi oyuncu olsa cazip gelirdi .. emre okan da bunu yaptilar .. suc sozlesmeyi uzatmayanlarda .. mesela bugun olsa hepimiz kluplere kizariz ama o donemde "adam mi oldun" mantigi hakimdi

aslinda bu konunun kokeni baya eskiye dayaniyor , tam olarak emre ile ilgili bir konu da degil zaten .. eskiden "bu klupler olmasa mahallede top oynardiniz.." dusuncesi hakimken , simdi oyuncular sisti ve "biz olmasak bu kluplerin basarilari olmazdi" ya dondu .

emre ,okan gibi oyuncular bu surecin gecis donemine denk geldiler ... "emre GS de emre oldu" lafiyla adamin sozlesmesi uzamasa da nasisa bizim cocugumuz dendi , ama yabanci klupler de geldi dedi ki "bizi klubunuze para odetmeyin , farkin bir bolumunu size verelim" ...

hangi oyuncu olsa cazip gelirdi .. emre okan da bunu yaptilar .. suc sozlesmeyi uzatmayanlarda .. mesela bugun olsa hepimiz kluplere kizariz ama o donemde "adam mi oldun" mantigi hakimdi
Postlarima cevap verilmiyor Sn Bilgin yoksa bizi begenmiyon mu!!! Kongre uyesi o burnu havada diyenleri hakli cikartma !! Dostlugumuza golge dusmesin !!!!

bir an fenerde hiç oynamadığını düşünün..
sergenle birlikte izlediğim en iyi orta sahalardan biridir..
beceriksiz faruk başkan yönetimi genç bir süperstarın sözleşmesini uzatmayıp intere kaptırıyor sonra taraftara yem olarak atıyor..
hadi emreyle okan hain..
ribery demi hain?
senin elinde emre gibi o dönemin çok çok gözde bir futbolcusu varsa sen ne yapıp edip sözleşmesini uzatacaksın..
ve yine beceriksiz adnan polat başkan sayesinde de o zaman 6 yabancı kuralının olduğu dönemde emreyi bedavaya almak varken gurur yapıp almayacaksın ve ezeli rakibine kaptıracaksın..
emre fenerde çok kupa kazanmadı belki ama çok şeyler kattı..
gidişi de dönmeyişi de bizim o zamanki başkanlar yüzünden oldu..
sabriye verdikleri değerin yarısını emreye verseydik keşke..
adam belki çirkef adam belki karektersiz ama adam topçu..
şeyimin efendisi selçuk mu çirkef emre mi?
yüz bin defa emre..!

Fenere bedavaya gitmedi, Fener 4,5 Milyon€ bonservis ödemisti.

Tamam serkan , gorusmek isteyenle ayarlariz gorusuruz , mac oncesi olur , baska zaman musait bir zamanda olur , bu teklifleri yapan benim zaten . sadece sana degil genel soyledim

Ikinci perde ise su oldu ,

emre donmeye niyetlenince muhtemelen ilk temasi GS ile kurmustur zaten , ama o esnada polat "gelme" mi dedi , "bu kadar veriyoruz mu" dedi bilmiyoruz .. ama benzer donemde mehmet topuz , alper ,tumer vb oyunculardaki fiyat artislari , ucuk rakamlar havada ucusunca emre de muhtemelen o donem bunun gazina geldi ve imzayi atti

seyirci ise bu durumlarda istedigi olmayinca bir suclu ariyor ,sanki ortada bir suc varmis gibi , ve haliyle GS klubune kufur kiyamet edemeyecegine gore oyuncuya ediyor

sacma sapan isler .

Hakan şükür abisi gibi siyasetçi olması lazım bence futbolu derhal bıraksın. Dune kadar bize giydiren bütün cirkefligi yalan emre kuzu olmuş ve siyasetçiler gibi galatasaray taraftarını ilk güzel lafla yumuşarmış. Bravo

Hakan şükür abisi gibi siyasetçi olması lazım bence futbolu derhal bıraksın. Dune kadar bize giydiren bütün cirkefligi yalan emre kuzu olmuş ve siyasetçiler gibi galatasaray taraftarını ilk güzel lafla yumuşarmış. Bravo

Peki bir sorum var , karsit fikir olarak gorme , ben de emrenin fb ye gitmesinden sonraki hareketlerinin benzerlerini bizdeyken de yaptigini biliyorum hatirliyorum

sorun fb de iken yapmasi mi ? ya da fb den uzaklasinca neden yine kismi bir sempatik gelme durumu oldu ..

ama asil sorum baska , diyelim ki adam yurt disindan fb ye gelmeyi tercih etti , bu GS taraftarinin "anani sat .." filan gibi kufurlu tezahurat besteleri yapmasini hakli mi cikarir ?

Galatasaray formasını hiç yakıştıramadığım adamlardan biri Emre B.

Eski Uefa maçlarını tekrar izlerken falan onu görünce suratım ekşiyor.

Umarım bir daha yolumuz hiç kesişmez.

Git Aziz başkanına yaran

Devre arası transferde melo ile emreye transfer edelim ortasahaya direnç gelsin

Geri
Üst Alt