Haber Emre Belözoğlu: "Buradan çıkardığımız 1 puan benim için sürpriz değil"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1771876718000.webp

Emre Belözoğlu: "Buradan çıkardığımız 1 puan benim için sürpriz değil."

Emre Belözoğlu: "İlk yarı biz daha iyi oynadık. İkinci yarı Fenerbahçe sistemsel değişiklik yaptı ve özel oyuncuları var. Oyuncularımın mücadeleleriyle 1 puanı hak etti diye düşünüyorum. 1 puan sürpriz diyememe ama çok değerli. Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. 1 puan, önümüzdeki haftalarda altın değerinde olacak. Zor oldu ama iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın karşılığını aldık."

Emre Belözoğlu: "1 puanı hak ettik, Kadıköy'den puan çıkarmak gerçekten zor. Oyuncularımı bu yüzden tebrik ederim."

Emre Belözoğlu: "Oyuncularıma hiçbir zaman 'Yere yat' demedim. Hiçbir zaman böyle bir teknik adam da olmadım. Maç 1-0 olunca da 3 tane Fenerbahçeli oyuncu yere yattı. Oyun içinde bunlar olabiliyor. Oyuncuların kendi içinde vermiş olduğu kararlar bunlar."

Bravo sana yer mantarı.

Aferin lan!

Emre Belözoğlu: "Buradan çıkardığımız 1 puan benim için sürpriz değil."

Emre Belözoğlu: "İlk yarı biz daha iyi oynadık. İkinci yarı Fenerbahçe sistemsel değişiklik yaptı ve özel oyuncuları var. Oyuncularımın mücadeleleriyle 1 puanı hak etti diye düşünüyorum.

1 puan sürpriz diyememe ama çok değerli. Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. 1 puan, önümüzdeki haftalarda altın değerinde olacak.

Zor oldu ama iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın karşılığını aldık."

Emre Belözoğlu: "1 puanı hak ettik, Kadıköy'den puan çıkarmak gerçekten zor. Oyuncularımı bu yüzden tebrik ederim."
Hocam gel ve gemiyi devral Okan’dan

Bu adam acaba okanın yerinde ben olmalıydım keşke gs'li emre olarak kalsaydım diye içinden geçiriyormudur diye düşünüyorum hep, ukte kalmışmıdır acaba içinde.

Söylesene hoca İrfancan'a rağmen puan aldık de. 90 dk oyunda tutun adamı sırtını dönerek soyunma odasına gitti arkadaşlarıyla sevinmeden.

Emre Belözoğlu: "Oyuncularıma hiçbir zaman 'Yere yat' demedim. Hiçbir zaman böyle bir teknik adam da olmadım.

Maç 1-0 olunca da 3 tane Fenerbahçeli oyuncu yere yattı. Oyun içinde bunlar olabiliyor. Oyuncuların kendi içinde vermiş olduğu kararlar bunlar."

oglum sen GSlisin tamam show bitti özüne dönebilirsin. zaten futbolculuk dönemindede hep bizi övüyordun.

Geri
Üst Alt