Emre Belözoğlu Çıldırdı

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Kasımpaşa maçında tribünlerle tartışan Emre Belözoğlu elindeki içeceği taraftarlara fırlatmaya kalkınca zor sakinleştirildi.

880478.jpg

Süper Lig’in 18.haftasında Medipol Başakşehir’in Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-1 yenerek ilk yarıyı lider kapattığı karşılaşmada Emre Belözoğlu vakası yaşandı.
Başakşehir’de maça ilk 11’de başlayan kaptan Emre maç boyunca Kasımpaşa tribünlerinin protestosuna maruz kaldı.
37 yaşındaki futbolcu 76. dakikada yerini Tunay Torun’a bırakıp yedek kulübesine geldiğinde yedek kulübesinin arkasında yer alan seyircilerle tartıştı.
Belözoğlu bir ara elinde olan içeceği tribünlere fırlatacakken son anda teknik heyet tarafından sakinleştirildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çomar taraftar sürüsü Emre Bey'i sinirlendirmiş olacak ki beyfendi kimliğine yakışmayacak bir davranışta bulunmuş.

Ben böyle bir başlık hayatım boyunca görmedim.

Başlıklarda böyle sıfatlar kullanılmaz. Çok alışık olmadığımız bir şey.

Haklı mısın? Evet.

Mustafa bey yine ters tarafınızdan kalktınız sanırım :(

Ben başlığı çok beğendim çok işlevliydi.. Hem konuyu özetliyor, hemde yazarın düşüncelerini yansıtıyordu..

Buna forum raconu tabiri ile Saplayan mızraklı başlık derlerdi..

Ben başlığı çok beğendim çok işlevliydi.. Hem konuyu özetliyor, hemde yazarın düşüncelerini yansıtıyordu..

Başlık düzelmiş. Ben raporlamadım.

Ben düzelttim başlığı dorukcum saplayan mızrakları başka yerlerde kullanalım

Geri
Üst Alt