Emre Belözoğlu: "En büyük camiada 3. şampiyonluğumu yaşıyorum" (1998/99)

E2fWCbaXEAATpzv

İstediği parayı alamadığı için fbye gitti. Orada kendini kabul ettirmek için küçükken fbliydim dedi. Küçükken fbli olabilir ama aklı başındayken ve bizden ayrıldıktan sonra bile Galatasaraylıyım diye geçinmiş biridir.

fbliler bu durumu nasıl hazmedebiliyor yahu :d adamın görsel/işitsel bildiğin kendi açıklamaları işte. iki camia arasındaki en büyük fark bu mentalite. zaten o yüzden biz fb'den iki kat kadar daha fazla kupa alıp, her kulvarda en fazla şampiyon olan kulüp olmuşuz. bir avrupa futbol kulübünün alıp alabaileceği (yerel ve uefa organizasyonlarında) CL hariç bütün kupaları kazanmışız.

harbiden fatih hoca çok doğru söylemiş, "adı geçenlerle rakip bile değiliz" diye.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elbet bir gün tekrar buluşacağız buyuk kaptan EmreB hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mevzudan sonra Newcastle'a gitti sonra da Fener'e.

Fener'e gitmeden önce sorduğunu da sanmıyorum.

Bu hikaye hep yanlış algılanıyor. Emre Fenere giderken biz ciddi paralar harcıyorduk o dönem. Fenerle kapışmaya başlamıştık.

Ek olarak kendisi zamanın cemaatçisi günümizün iktidar yanlısıdır. Başka ülkede futboldan men edilecek birisiyken bizde bu özelliklerinden dolayı adam sanılmıştır. Sahada bize karşı yapmadığı puştluk kalmamıştır. Son şampiyonluğumuzda Tşehir golü sonrası topu tribüne atarak olayların başlamasına sebep olmuştur.

Umarım bir şeyler değişirse bu herif de uzayın derinliklerine yollanır da görmekten kurtuluruz.

Galatasaray'ın kapısından sadece dayak yemek için girebilir.

Ek olarak kendisi zamanın cemaatçisi günümizün iktidar yanlısıdır. Başka ülkede futboldan men edilecek birisiyken bizde bu özelliklerinden dolayı adam sanılmıştır. Sahada bize karşı yapmadığı puştluk kalmamıştır. Son şampiyonluğumuzda Tşehir golü sonrası topu tribüne atarak olayların başlamasına sebep olmuştur.

Umarım bir şeyler değişirse bu herif de uzayın derinliklerine yollanır da görmekten kurtuluruz.

Galatasaray'ın kapısından sadece dayak yemek için girebilir.
Hakan şükürde akpye yanlasaydı bunun gibi kraldi simdi

Geri
Üst Alt