Emre Belözoğlu: "Fenerbahçeli Emre'yim fakat 'Asla Galatasaray'ı çalıştırmam' demem"

avrupada başarılı olmak kariyer yapmak istiyorsa yolun Galatasaraydan geçtiğini biliyor.

Fenerli falan değilsin sen olm. Kendini kandırma

okan gibi takim arkadasin su an iyi giderken böyle bir aciklama yapmasi, koltuguna göz koymasi karaktersizlik degilmi?

Kazara Galatasaray teknik direktörü olsa yapacağı açıklamalar belli beni bugüne getiren kulübume hizmet etmekten gurur duyuyorum.Fenerbahceliyim açıklamasında bulundum ama altyapısından çıktığım kulüp Galatasaray benim bütünleşik şampiyon olacaz gibi açıklamalar yapar.Fb tribünlerine hoş görünmek yerine Mehmet Topal gibi efendice oyununu oynasaydi bugün belki arkasından kötü konuşmaktır bütün hocalar biliyor ki şuan Galatasaray çalıştırmak farklı bir nitelik katıyor.

Şimdi iki kelam etmek lazım. Şu emre güzellemesi yapan taktik deha muamelesi yapan hele hele Okan hocadan üstün goren benim akilsiz Galatasarayli kardeşlerim. Saniye bir tezinizi çürütiyim. Emre bizim hoca olsaydı takimdaki hiçbir oyuncudan bu verimi alamazdı. Daha ilk gün icardi kadro dışı kalır şampiyonluk çoktan giderdi. Siz Okan hocanın oyuncularla ilişki anlamında kazandırdıklarını Emre nin oyuncuları çoktan küsturmesi ile kiyasliyosaniz bu işten anlamıyorsunuz demektir. Bunu bir yere yazın.
Taktik olarak daha iyi dediğiniz Emre defans kontra atak dışında oynattığı hicbirsey yok. En kabız taktiktir bu. Böyle oynasak hepiniz isyan ederdik. Şuan yine taktik hatalarından bir dünya mac berabere birmis olurdu. Havluyu çoktan atmış olurduk. Birde Emre varken gelecek oyuncular ile simdikiler ayni olmazdi.
Çöpleri kendi kontenjanından aldirirdi. Birde alacağı cezalar ile sezon sonunu göremezdi. Daha bir dünya kıyas yaparim ama şunlar size yetmez mi? Hepsini geçtim hangi mide ile Emre yi istersiniz eğer trol yapmıyorsanız. Ve işin en can alıcı noktası Okan hocayi beğenmeyen biri olarak bu yorumu yapıyorum. Allah akıl fikir versin.

Nedir bu tantana ya

Su olayin tartisilmasi bile Okan Hoca ya büyük bir saygisizlik.

Geciniz

Geri
Üst Alt