Emre Belözoğlu: "Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Emre Belözoğlu: "Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan'ın ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor."

Emre Belözoğlu: "Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. İkinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem."

biz morutanı satmadık mı yav

3 milyona satilmadimi? Birsey anlamadim bu isden opsiyonlu mi gitmisti morutan?

profesyonel futbolcumuz olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda mke ankaragücü gençlik ve spor kulübü derneği ile anlaşmaya varılmıştır.
buna göre mke ankaragücü gençlik ve spor kulübü derneği şirketimize 3.000.000 euro tutarında transfer bedeli ile futbolcunun sonraki satışından elde edeceği gelirin %50'sini (3.000.000 euro'dan az olmamak kaydıyla) ödeyecektir. mke ankaragücü gençlik ve spor kulübü derneği, 30 haziran 2024 tarihine kadar ek 3.000.000 eur transfer bedeli ödemesi durumunda sonraki satışından elde ettiği transfer geliri karının %25'lik kısmını şirketimize ödeyecektir.
yapılan anlaşma gereği, kulübümüzün 3.000.000 euro transfer bedeli tutarı ile futbolcuyu şarta bağlı geri transfer etme hakkı bulunmaktadır.
kamuoyuna saygıyla duyurulur.

bonservisle vermedik mi onu?

Kap bildirimine göre tapusuyla satmadık mı zaten

"Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Morutan'ın transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Şirketimize 3.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ile futbolcunun sonraki satışından elde edeceği gelirin %50'sini (3.000.000 Euro'dan az olmamak kaydıyla) ödeyecektir. MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 30 Haziran 2024 tarihine kadar ek 3.000.000 Eur transfer bedeli ödemesi durumunda sonraki satışından elde ettiği transfer geliri karının %25'lik kısmını Şirketimize ödeyecektir.
Yapılan anlaşma gereği, Kulübümüzün 3.000.000 Euro transfer bedeli tutarı ile futbolcuyu şarta bağlı geri transfer etme hakkı bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ben burdan şunu anlıyorum
1) 3 M + %50 (minimum 3 M)
2) 6 M + %25
3) 3M'na biz istersek geri alırız

oynama şartı vs mi var kı ? o şarta göre mi bu detaylar devreye giriyor ? o zaman bedavaya mı kiralık biz adamı onlara ?

Bu tarz yakan dolan işleri genelde fener yapardı demekki bizde yapiyormusuz sattık diyoruz ama kiralikmis

Transfer şekli satma olarak geçiyor. Bu nasıl bir saçmalık. Ekstra yükümlülüklerden bahsediyorsa ayrı ama, kiralanma gibi bir durumdan söz ediyorsa vah vah.

Mithşö de böyleyse nolcak

Belliydi

Morutan’in satildi diye gösterilme sebebi bukres’e cl primini ödememek icindi

Hatta sezon sonunda ben morutan’in geri dönecegini düsünüyorum (3 milyon’a geri alma hakkimiz var)

Geri alma hakkimiz var, sanirim belirli bir sayi 11‘de baslamazsa o hakki zorunlu olarak kullanmak durumunda kaliyoruz.

Bedelsiz kiralamis gibi olduk Morutan‘i.

KAP'a yalan beyan yapılmaz ki. Ortaya çıkmayacağını düşünmüş olamazlar. Emre saçmalıyor ya da ek yükümlülüklerden bahsediyor

Belliydi

Morutan’in satildi diye gösterilme sebebi bukres’e cl primini ödememek icindi

Hatta sezon sonunda ben morutan’in geri dönecegini düsünüyorum (3 milyon’a geri alma hakkimiz var)

satılma şeyi limit ile ilgilidir b ihtfield
mithşö de aynı şekilda

Nasıl yani oyuncu oynamazsal geri dönerse adamlara 3milyonmu verecez böyle aptallık yapılmamıştır sanırım
Geri çağırmazsak ne olacak

Adam bizim topcuymus baştan bilsek dikkatli izlerdik ula

Yani bu sene kiralama yöntemleri skandal kötü, morutan da , zaniolo da, yunus da geri dönecek. Erden timur bayağı yanlış işler yapmış.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt