Edilse de nasıl olsa 2 hafta sakat.
Sakat olduğu süre boyunca ceza verirlerdi.
Her şey bir yana, sanıyorum sadece görüntülere bakarak ceza vermek pek adil olmazdı. O zaman Galatasaray'dan da ceza alması gereken oldukça fazla oyuncu hatırlıyorum. Tabi bir küfür değil, ancak Riera'nın oyun durmuşken yerdeki futbolcuya kırmızı kartlık hareketlerini hatırlıyorum. Doğru olan hakemin korkmayıp 2 metre yanındaki Emre'nin küfrüne gereken kartı çıkarmasıydı. Bana göre bu hareketin maç esnasında cezalandırılmamasının, hatta devre arasındaki küfürleşmelerde Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmemesinin karşılığı hakemin maç notunun düşük verilmesi olmalıydı. Fakat gördük ki hakem 8.4 gibi bir puan almış.Çünkü Fenerbahçe oyuncularının kural ihlallerini görmezden gelmenin cezası bu ülkede yok. Hatta görmenin cezası büyük... Özetle ligimiz saldım çayıra mevlam kayıra. Aziz Yıldırım istediği gibi at oynatıyor. Haftalardır oynadıkları iyi futbolu bir kenara bırakırsak hakemlerin itmesi ve kakmasıyla çokca puan almış Beşiktaş da daha ilk hakem hatasında ağlayıp zırlamaya başlıyor. Biz de bu ortamda camia olarak temiz kalarak başarılı olmayı hedefliyoruz. Gerçekten işimiz çok ama çok zor.