emre belözoğlu

adamin dibi oldugunu söylemıstık

Öncelikle Sinan Bilgin denen kardeşimizi konudan atalım o güzelim konunun içine ediyor.Emre gerçek gslidir kimse hayır diyemeyeceği gerçeği.

Emre Tr'ye dönersem GS'ye gelirim diye açıklama yapıyordu Newcastle zamanlarında yav para vermediğimiz için elimizden kaçırdık ne yazık ki

Ne yapsın kulüpsüz mü kalsaydı diyesi geliyor insanın profesyonelliğin cilvesi işte
Hatırlıyorum tv8 de birde Mercedes cls 320 si ile poz veriyordu dönersem yuvam Galatasaray olur diyordu

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Şu adama fenerli diyen yanar
CiCiyApWkAIQa6m.jpg

Ordan iki kadeh çıkarın dertliyiz bu akşam.

TR-CaPTaiN - 10.05.2016 00:12

Kulübeden koşup Apo´nun sırtına zıpladın ya sanki 10 yıllık çok yakın arkadaşımdan kazık yemiş gibi hissettim kendimi. Yıllardır her yerde elimden geldiğince sana yapılan eleştirileri savunmaya çalıştım‚ arkadaşlarımızla‚ zaman zaman burdaki kendi renktaşlarımızla birbirimize girdik. Sen bu camiada kaptanlık yaptın‚ 8 sene bu kulübün ekmeğini yedin ve golden sonra çılgınlar gibi sevindin. Seni Kadıköy´de İBB formasıyla oyundan çıkarken alkışlayan binlerce insandan‚ bu maçta bile seni tribüne çağıran sarı lacivert formalı insanlardan hiç mi utanmadın Emre hiç mi ? Mağlubiyet zaten sinirlerimizi allak bullak etmişken bir darbe de sen vurdun. Yazıklar olsun. İnşallah bir daha bu camianın kapısının önünden bile geçemezsin.*

Zamanınd bize gelseydi veya alınsaydı çok şey değişirdi.Fakar bir riskte var,adam rakip takımı hırslandırıyor.Düşünsenize,karşı takımdan biri maç boyunca size,hakeme küfür ediyor ve kart da görmüyor.Maçın hiç iddiası olmasa da hırslanırsın.

Basaksehir Abdul hocamiz yalcin emre ufuk vs. tam anlamiyla aslan yuvasi. Kardes kulubumuz ilan ediyorum. Kullanmadigimiz oyunculari bedavaya verelim.

Geri
Üst Alt